Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)

Ask me: alles over parfum (stel je vraag)

Ask me: alles over parfum (stel je vraag)

Het gezellige onderonsje met Ici Paris XL was natuurlijk heel erg leuk voor ons bloggers, maar ik kan me voorstellen dat jullie er ook graag bij hadden geweest. Daarom zetten we de parfum-babbel gewoon verder op Joliette! Heb je vragen over parfum, dan is het nu het moment om die te stellen – ik stuur ze namelijk rechtstreeks door naar IPXL! Zij kiezen er enkele vragen uit om te beantwoorden, en die antwoorden publiceer ik dan. Vanzelfsprekend.

De dames van IPXL kennen hun parfums, maar kunnen je natuurlijk ook adviseren over hoe je die het beste draagt, wat er net in je favo parfum zit, en kennen ook de business als geen ander dus anything goes – ask me perfume!

Laat je vraag achter bij de reacties, mail ze door
via het contactformulier of stel ze anoniem via
mijn Formspring!

8 Comments

 • Florence
  7 jaar ago

  Ik heb ook een vraagje : Hoe blijft je parfum het langst hangen zodat je hem het langst blijft ruiken of hangt dat af van pafum tot parfum
  tnxx!

 • Fien
  7 jaar ago

  Ik heb ook een vraagje: ik las ergens dat parfum het beste blijft ‘hangen’ als je het ook in je haar spuit. Ik doe dit en kan bevestigen dat dit goed werkt, alleen zou de alcohol in parfum schadelijk zijn voor je haar. Kan dit echt zoveel kwaad?
  (ik weet dat sommige merken ‘haarparfum’ hebben, maar de parfums die ik draag hebben dit natuurlijk niet :x )
  Mijn vraag dus: hoe schadelijk is parfum voor je haar?
  Thx! :)

  F.

 • Karen
  7 jaar ago

  Als je parfum op je pols spuit, mag je dan je polsen tegen elkaar wrijven? Ik heb namelijk ergens gelezen dat dit het parfum ‘breekt’…

  • Dina
   7 jaar ago

   Dit hoorde ik inderdaad ook al, iets met moleculen die dan kapot zouden gaan. Ben zelf ook wel benieuwd naar het antwoord.

 • 7 jaar ago

  Leuk maar ik heb geen vraag!

 • Nathalie
  7 jaar ago

  Ik heb wel een vraag. Na hoelang ongeveer wordt parfum slecht?
  Ik kreeg een aantal jaar geleden een grote fles (100ml) D&G light blue, wat een heerlijk geurtje. Omdat ik hem toen dag in dag uit droeg was ik hem even beu en belandde hij ergens in de kast. Nu ik hem met opruimen weer tegenkwam was ik helemaal blij… tot ik hem opsprayde… Hij ruikt nl niet meer zoals eerst, een beetje vreemd eigenlijk :s Erg jammer want de fles zat nog halfvol…

  Dus: Hoelang gaat parfum normaal mee tot de geur afneemt/slecht wordt?

 • 7 jaar ago

  Zeker handig, maar ik kan ook even niet zo snel op een vraag komen :P

 • 7 jaar ago

  Handig! Maar ‘k heb eigenlijk geen vraag haha.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close