Menu & Search

Adres update

Glossier girlboss Emily Weiss

Glossier, Make Up Forever en meer! – adres update

Terwijl ik zit te broeden op een nieuwe review (ik lieg, ik lieg, één van mijn besties gaat trouwen en andere life happened tralala) alvast een kleine, drieledige update met grote invloed op wish- en shoplists ten velden:

 1. GLOSSIER gaat internationaal en plant haar vlag eind dit jaar in de UK en … vanaf 2018 in Frankrijk. Dat laatste is natuurlijk heel wat bereikbaarder en ik ga niet liegen, beste beauty geeks, want we’ve all been there (pun possibly intended): dat gaat de beauty plundertochtjes naar Lille nog een beetje spannender maken!
  Ik wil nog veel testen van het merk, maar kan je al verklappen dat de Generation G lipsticks even fijn zijn als origineel en een topaankoop voor wie van een natuurlijke look & feel houdt, maar kleur wil. (My guess: iedereen, al is het maar af en toe.)
 2. MAKE UP FOR EVER is vanaf nu verkrijgbaar op de webshop van Planet Parfum en vanaf september 2017 in de winkels. Whoop! Niet meer naar de boetiek in Brussel dus, wat – excusez le mot – kut is op zaterdag en in de week, na de kantooruren gewoon niet mogelijk. Hoera, hoezee en fuck nee! mijn budget (momenteel op de wishlist: de Ultra HD Concealer, Ultra HD Foundation, Aqua Cream in vijf kleuren en oeh-la…).
 3. Zoals ik al zei in mijn vorige blogpost: M.A.C. is neder gedaald in de Inno en dankzij Jolien (en geverifieerd tijdens een kleine shoptrip met la mama) bevestigd: de store-in-store is al open in Antwerpen!

[korra_small_gradient_separator]

Nog een goede tweede helft van de week gewenst, babes. En een zalig/zonning weekend (volgens mij is alle regen van deze week er gisteren al uit gevallen) met de nodige pampering. Speaking of which, ik ben mezelf soortement van aan het verwaarlozen. Ik compenseer met een fabuleuze crème (Sisleÿa, ohja) en glitterlak op al mijn nagels, maar de afgelopen weken (maanden?) ben ik echt een basic bitch wat betreft beauty. Weet je wat, ik verdien een nieuw maskertje! Een uur chillen bij de schoonheidsspecialiste! Een … ja, wat eigenlijk?

Wat doe jij / zou jij willen doen wanneer je in een (beauty)dip zit?

Save

Save

Save

2 Comments

 1. 5 jaar ago

  @ Birte: Ohja, zalig. Da’s zo één van die dingen die ik zelf doe, maar die veel fijner zijn als je ze laat doen door iemand goed. Heb hier ook nog een Baby Foot liggen, heb die nog niet durven gebruiken.

 2. Birte
  5 jaar ago

  Het enige waar ik momenteel naar snak, is een pedicure. Mijn voeten zijn in terrible shape, maar ik geraak er gewoon niet!