Menu & Search
Adres: & Other Stories – Gent

Adres: & Other Stories – Gent

Gotta love & Other Stories. Vroeger was het standaard London shoptrip materiaal, sinds een jaar mijn go-to adresje in Antwerpen en vanaf vandaag opent ook het filiaal in Gent. Dus, mijn liefste Gentenaren, rep u naar de Veldstraat 2! Een algemene indruk in 10 foto’s.

De grote industriële ruimte met hoge plafonds en ijzeren trap van de Veldstraat 2 – voorheen Benetton – is perfect voor twee verdiepingen fashion thrills. Het is fijn ontdekken in deze heldere, netjes geordende winkel met scandinavische urban vibe. Voor de gelegenheid gevuld met marmerprint balonnen en Pommery nippende gasten…

beauty

U wist het al of u weet het nu, maar hoewel de keten bekend staat om haar edgy kleding en accessoires, & Other Stories startte met een focus op cosmetica. Verklaart waarom de rekken aldaar geen cheapo B-troep herbergen, maar hele fijne, degelijke producten die stuk voor stuk om een plaats in uw routine solliciteren. Mijn aanraders (thus far) zijn de lichaams-scrub en -butter (het hypervrolijke Couture Carnival heeft mijn hart gestolen), metallic oogpotloden (zo zo zo mooi), eyebrow tint in tube, blush (Voile Pink!), nagellak en geurkaarsen. Je vindt er ook een kleine selectie schatten van andere merken als L:A Bruket, The Balm, Tangleteezer, Erborian, … Bon, in alle eerlijkheid: de kans dat u op cosmetisch gebied een miskoop begaat is zeer klein.

storiescollage1

fashion

Maar de échte reden om & Other Stories te bezoeken – ja, ook voor Yours Truly – blijft toch wel de mode. Minimalistisch, conceptueel, basic met een edge … interessant, quoi, maar altijd draagbaar én betaalbaar. Op mijn shoppinglist staan nog een getailleerd zwart kleedje in Bretoense kant (1ste verdieping tegen de muur aan de trap, laat een 40 hangen voor mij, dank!) en de bejewelled loafers met puntige tip in zwart. Of toch nude roze? Hm…

storiescollage2

& Other Stories Gent, Veldstraat 2

7 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 6 jaar ago

  Ook leren kennen in Londen en op slag overtuigd! Zalige winkel!

 2. 7 jaar ago

  Echt een fantastische winkel! Jammer dat ik er geen bij mij in de buurt heb :(

 3. 7 jaar ago

  1 ding is zeker, ben ik blij dat ik niet meer in centrum Gent werk. Ik ben nogal gevoelig aan die schone winkel <3

 4. 7 jaar ago

  Zo jammer dat ik woensdag moest werken tot 22u, anders was ik er ook bijgeweest. Dringend naar Gent!

 5. 7 jaar ago

  Ik kende het nog niet, maar lijkt mij een heel leuke winkel. Leuk dat je ook een aantal favorieten meteen opnoemt.

 6. 7 jaar ago

  Ziet er goed uit. Ik hou van die industrial vibe (beton, hoge plafonds,…)

 7. 7 jaar ago

  Prachtige winkel lijkt ’t me!