Adres: Inglot Hasselt

Adres: Inglot Hasselt

Een one-stop make-up shop is een ontegensprekelijke noodzakelijkheid in uw adresboekje. Agreed? Check dan zeker een keer de Inglot boetiek in Hasselt. Het van oorsprong Poolse make-up merk is onbekend noch onbemind onder beauty-afficionado’s, maar er was tot nu toe nog steeds geen Inglot te krijgen in België. Het eerste verkooppunt opende vandaag echter de deuren. Ik elleboogde mij een weg door bv’s om u een eh … klein idee te geven van het aanbod. (Pas op: kleine make-up OD mogelijk.)

A one-stop make-up shop is an absolute necessity in your little book of addresses, trust me on this. And if I might just suggest taking a look at the Inglot store in Hasselt. The cosmetics brand with Polish roots has already made its name with Belgian beauty afficionado’s, yet there was no Inglot to be shopped in our little country yet, inspiring many a shoptrip across the Dutch border … The first point of sale has finally opened its doors yesterday and Yours Truly was there to take *a few* pics … I did say ‘one-stop’, didn’t I? #theyhaveitALL

Minderbroedersstraat 29, Hasselt

21 Comments

 • Elina
  2 jaar ago

  is er een site voor online te bestellen?

 • 4 jaar ago

  Ik wil zeker es gaan kijken! Dit lijkt me een droom winkel! Alleen vraag ik me af hoe de prijzen zijn? Zijn die te vergelijken met MAC prijzen, of is het goedkoper?

  • 4 jaar ago

   De prijzen liggen lagen dan mac.

 • 4 jaar ago

  Erg leuke foto’s!
  Tof dat ik slechts op 20 minuten van Hasselt woon, maar niet goed voor mijn spaarrekening…
  Ook nog eens bedankt voor het interview van vanmiddag ! Je gaf echt een frisse en unieke kijk op het bloggen x Jana

 • De foundation die jij, of iemand anders, omhoog houdt is echt een super foundation!!!

  • 4 jaar ago

   Philippe. ;) & I know, ze hebben me ermee opgemaakt. Voelde ok.

 • 4 jaar ago

  Oeee, hier moet ik zeeeeker naar toe!

 • 4 jaar ago

  dangg, eindelijk word hasselt een leuke beauty stad :) moet dringend nog eens gaan

 • 4 jaar ago

  Mooie foto’s!

 • 4 jaar ago

  Het werd tijd dat Inglot naar België kwam. Ik kwijl gewoon bij deze foto’s.

 • Alizé
  4 jaar ago

  Wauw! Mooie foto’s. Nu wil ik er nog sneller naar toe…

 • 4 jaar ago

  Mooie foto’s heb je gemaakt, ziet er goed uit! :) x

 • 4 jaar ago

  Prachtige foto’s! Ik kan niet wachten om er zelf is flink te shoppen ;-)

 • 4 jaar ago

  Dit is echt een snoepwinkel voor volwassen vrouwen, eh, zalig!

 • 4 jaar ago

  Oeeh! Wat leuk!

 • 4 jaar ago

  Mooie producten!! Jammer dat die bij ons niet in de buurt zit.

 • 4 jaar ago

  i want it all!

 • 4 jaar ago

  toffe winkel volgens mij!

 • 4 jaar ago

  Hier moet ik naar toe in de vakantie, want het is redelijk ver weg van bij mij! Hopelijk komen er meer winkels van Inglot in België!

 • 4 jaar ago

  Eindelijk!

 • 4 jaar ago

  geweldige foto’s :D

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close