Accessoires du jour

Accessoires du jour

De laatste tijd ben ik heel erg into rock & roll. Qua muziek, qua attitude, qua accessoires. Heeft hoogstwaarschijnlijk iets te maken met de aan-/af-zomer (lees: in najaarsmodus) en niet zozeer met een gloomy mood. Hm … Maarrrr dus. Mijn accessoires du jour!

Zwart is mijn nieuwe zwart, en ik heb een nieuwe obsessie met zwarte nagellak. Mijn teennagels zijn eigenlijk al-tijd gelakt met allerlei varianten op die kleur, maar nu dus ook: midnight manicures. Favorieten zijn Ciaté Twilight en m’n meest recente Chanel Black Satin.

Mijn Marc Jacobs iPhone cover is eigenlijk best craptastic. Het satin-feel laagje komt er in velletjes af, waardoor de illustratie beetje bij beetje verdwijnt. Je zou denken dat ik daarom helemaal geen Marc cover meer wil. Mis, poes. Ik zit heel erg de covers voor deze herfst te lemmen. Shit, ik wil ze gewoon allemaal … Dan gaan ze ook gewoon langer mee! Geniaal, toch? En anders noemen we het gewoon ‘grunge’. Hip.

Nog steeds helemaal hooked aan m’n iPad. Sinds ik hem heb pak ik zelden een boek vast ’s avonds, maar neem ik hém mee naar bed voor verhaaltjes-voor-het-slapengaan. Lekker wat blogs lezen, Tumbleren, mails checken (en soms beantwoorden), spelletjes spelen via de apps , … Er zélf mee bloggen lukt me nog niet. Iemand tips? Dan update ik misschien wat vaker, lol! #addicted

Check m’n nieuwe, stoere (maar door het aluminium lightweight) Swatch Fullblooded. Zoals met mijn favoriete Swatch horloges wil ik hem in meerdere kleuren. Maar helemaal bovenaan de wishlist? Die witte met het doodshoofd. Ik spotte hem net nog bij Sofie en arrrgh … #WANTS

En m’n nieuwe Kipling: de Bhilai uit de Sport Intense collectie van afgelopen voorjaar. Omdat ik – le shock – nog geen zwarte lederen handtas had. Ja, écht. Dus daar moest gewoon verandering in komen, en al zeg ik het zelf: dat heb ik goed gedaan. Hij is stevig, fashionably fab en er kan lekker veel in. Top.

18 Comments

 • 6 jaar ago

  Leuk artikel :)

 • Hannah
  6 jaar ago

  Is dat een hoesje dat je rond je ipad hebt? Ik heb nu zo’n hoes die je er zo op “klikt” deze komt in het filmpje van apple over de ipad 2 (in honderdduizend kleuren enzo) maar ik vroeg me af waar de jouwe van komt!

  • 6 jaar ago

   Het is inderdaad een cover. Gewoon bij de Saturn gekocht. ;)

 • 6 jaar ago

  Dat horloge is echt purrrty evenals de tas :yey:

 • 6 jaar ago

  Leuk om te zien, mooie tas :)

 • 6 jaar ago

  Ik ben totaal verliefd op je Ipad hoes!

 • 6 jaar ago

  Prachtige foto’s! En ciaté twilght is echt super mooi! ^^

 • Winter
  6 jaar ago

  Ciaté Twilight lijkt me prachtig, heb je een foto ervan op je nagels?

  • 6 jaar ago

   De foto met de iPad, daar heb ik hem op. :)

 • 6 jaar ago

  Wat een prachtige foto’s van de meest mooie producten maak je toch altijd. Vewy pwetteh!

 • 6 jaar ago

  Mooi accessoires :love: :love:

 • 6 jaar ago

  Oh, wat een fijne accessoires allemaal! :) Vooral het iPhonehoesje vind ik heel gaaf! :)

 • 6 jaar ago

  Dat horloge is heel mooi ! En die paintpot staat bij mij op het lijstje met nog aan te schaffen lakjes :cute:

 • 6 jaar ago

  Wat een mooie tas :love:
  & die iPhone cover is echt leuk ^^

 • 6 jaar ago

  Vind je pennenzak super mooi! Bijna school, dan ga ik die kopen ;)

 • 6 jaar ago

  Leuk artikel weer! =D
  Die Ciate nagellak looks pretty! En die iPad van je! :love:

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close