Menu & Search

A shoe thing: Zara sale en Jekyll & Hyde

Dus. Ik heb een ding met schoenen. Blijkbaar. Er zijn ook zoooo veel mooie schoenen hier in ’t stad! Meestal weet ik er min of meer aan te weerstaan – ok, ik ben een liegebeest – maar tijdens de solden? Oeh-la, moeilijk! Klein applaus voor Yours Truly echter, want ik ben er in geslaagd om deze twee paar (en énkel deze twee paar) zwarte Zara heels op de kop te tikken voor samen nog geen €40. Slim geshopt, al zeg ik het zelf: kitten heels voor op het werk & stiletto’s om uit te gaan.

Een minder geslaagd staaltje shoppen resulteerde in deze tragische miskoop. Ik liep voor het werk nog snel even binnen bij Steve Madden voor deze leopard loafers. Ik paste de 37 die er echt zalig perfect uitzag en huppelde naar de kassa. “Moet u de tweede ook passen?” vroeg de winkeldame beleefd en ik wapperde – mét mijn kaart, ahja – de vraag vrolijk weg. Hey, ik was gehaast.
Toen ik de schoenen thuis uitpakte bleek de linkerschoen compleet compleet compleet anders. Een evil twin, quoi. De haren waren veel stugger en staken alle kanten op ondanks vele pogingen ze glad te strijken. Maar wat erger was: de print was mislukt. Ik had geen €80 betaald om rond te lopen met Dr Jekyll en Mr Hyde aan mijn voeten en bracht ze terug naar de winkel alwaar geen 37 meer in stock was. Bummer. Ik kreeg het bedrag wel netjes en zonder gedoe cash terugbetaald. Dus nog steeds geen luipaardsloefjes in mijn bezit, damnit!

23 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 9 jaar ago

  Ah wat jammer van die loafers! Ze zijn zo mooi :( Ik heb op het moment een artikel over mijn Esprit high heels online staan. Niks voor jouw? ;-)

 2. 9 jaar ago

  Love the shoes! Jammer van de loafers! Mag ik wel zeggen dat ik een tikje jaloers ben op je maat 37?

 3. Het tweede paar vind ik het mooiste.
  Doe ze dringend maar eens aan! :yes:

 4. 9 jaar ago

  Dat tweede paar, dat is pure :love: De loafers daarentegen…

 5. Hele mooie stiletto’s!
  Maar ik vind de loafers van Steve Madden ook heel leuk :)
  Goede service bij Steve Madden trouwens, heb ik ook al ondervonden.

 6. 9 jaar ago

  Zeker eens foto’s posten met your new heels!

  Groeten

  Bjorn

 7. 9 jaar ago

  Wow, serieuze fout met die loafers zeg. Hoe gebeurt zoiets? Maar logisch dat ze je hebt mogen terugbrengen!

 8. Die loafers! Ware horror! Gelukkig kon je ze terugdoen! De Zara schoenen zijn dan weer wel prachtig!

 9. 9 jaar ago

  Heb ik ook al eens gehad bij Steve Madden. (toevallig ook in A’pen) Gelukkig kon ik toen nog kiezen tss een x-aantal paar andere schoenen en dan was nog 90% daarvan niet dat wat het moest zijn.

 10. Eva
  9 jaar ago

  Kunnen we ons dus binnekort verwachten aan een schoenenstash? De zara schoentjes zijn echt prachtig !

  • 9 jaar ago

   Ik weet niet … Misschien. :)

 11. Petra
  9 jaar ago

  Wow, wat een koopjes!! Looking good… Jammer van de Leopards…

 12. 9 jaar ago

  the kttiy heels are so so retro and i love it! mijn moeder zou zeggen: dat eet geen brood dus dat kan je niet laten liggen! de print van de loafers ziet er inderdaad niet uit! verschrikkelijk! maar bon, je kan nog eens teruggaan ;)

 13. 9 jaar ago

  Mooie hakken! Zonde van de loafers zeg…

 14. Nathalie
  9 jaar ago

  Is het nog steeds sale in de Zara? Of ja, in het algemeen in Antwerpen? Alleen daarom zou ik even naar Antwerpen komen deze week maar geen mens weet het mij te zeggen!

  • 9 jaar ago

   Officieel niet, maar er vallen hier en daar nog wel koopjes te doen.

 15. 9 jaar ago

  Jammer van de loafers. De Zara shoes zijn very pretty !

 16. 9 jaar ago

  Oei oei wat is daar met gebeurd jong? Prachtige stilleto’s!

 17. 9 jaar ago

  Wat een pretty stiletto’s, daar vang je vast veel bekijks mee lady! :)

 18. Stina
  9 jaar ago

  Zijn de zwarte loafers met studs al verkrijgbaar bij Steve Madden A’pen? In Maastricht waren ze er 2weken geleden nog niet ;( en wil ze niet online bestellen…

 19. 9 jaar ago

  Schoenstash please! Volgens mij heb je heel wat prachtige exemplaren in je collectie!
  En it sucks van die leopard loafers, want die zijn trés cute! Misschien bestellen op internet als dat kan? :love:

 20. 9 jaar ago

  Adore the stiletto’s! De loafers iets minder, maar dat is met het verschil. Op Instagram zag het er nog wel oké uit, maar nu valt het wel keihard op. Toch vriendelijk dat je zonder morren je geld terugkreeg. Online bestellen?