Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)

A quick update: Instagram beauty diary

A quick update: Instagram beauty diary

06/11/13 “Lalala #shower”

De Rodial cleansing balm is in de test. So far? Een dikke vette #likey. Eerste douche met de Philosophy Granny’s Apple Pie ennn ik weet niet, die ruikt écht naar appeltaart en da’s niet hoe ik mijn douches prefereer, weetjewel? Ik besloot ook de Clarisonic nog eens een kans te geven, maar zit deze blogpost bij elkaar te typen met een onooglijke pukkel op mijn kin. De ervaring leert mij dat dit allicht een rechtstreeks gevolg is van de Clarisonic die mij instant breakouts geeft in plaats van een schone huid. Er worden mij dingen toegefluisterd als: “Eerst krijg je er pukkels van maar daarna wordt het beter, hoor.” Um … wel … nee, merci. Waarom zou ik door een periode van pukkels willen gaan? Dan heb ik cleansers genoeg voor een schone én gave huid. NEXT!
Still testing the Rodial cleansing balm and so far so good. It was, however, my first shower with the Philosophy Grany’s Apple Pie annnnd let’s just say I could be more thrilled about it. It really does smell like apple pie, but that’s not the kind of scent I need during a morning shower, you know. Might keep this one for relaxing afterwork shower sessions – of the type that are followed by a pair of warm & cosy pyjama’s. <3 Also decided to give the Clarisonic another chance, but here I am, typing this here blogpost, while a huge pimple sits triumphantly on my chin. I blame the Clarisonic. People tell me shit like: “You know, at first it breaks you out, but after that it really works and your skin will be very clean!” but I don’t understand why you’d go through a period of pimples, really? So I guess it’s just not for me. I’ll stick to just cleansers and muslin cloths and the occasional spa visit. NEXT! 

05/11/13 "Dat Lush moet stoppen met zo'n schattige dingen te maken of ik ga nooit meer in bad. #killingMrPenguin"
"Lush needs to stop producing cuties like these or I'll never take a bath again. #killingMrPenguin" 

22/10/13 "A hi - lo hair dressing situation. Killer combo! #redken#bumbleandbumble #lepetitmarseillais #niveau#remington"

Ik sta niet meteen bekend om mijn liefde voor budget haarproducten (exact het tegenovergestelde, doe maar), maar oeh-la, ik ben verliefd op de honing & shea shampoo van Le Petit Marseillais! Ik heb er een keer mijn haar mee gewassen puur voor de lekkere geur, maar ontdekte al snel dat dit gewoon een superfijne shampoo is voor mijn droge lokken. Heerlijk. <3  Nog een budget keuze: de Flexible Curls Styling Mousse van Nivea. Ik heb geen krullen, maar hij houdt mijn haar soepeler en zachter dan een andere mousse. Ennn uiteraard nog een paar high-end haarproducten die een plaats in de badkamer hebben veroverd: het Redken Diamond Oil masker en op de shoplijst: het Hairdresser's Invisible Oil van Bumble & Bumble. (Zit al door mijn staaltje heen.)
I'm not exactly known for my love of budget hair products (quite the opposite, in fact) but oh boy have I fallen in love with the Le Petit Marseillais honey & shea shampoo! I dragged it to the tub because of its smell and soon discovered it does a pretty great job at gently cleaning my mane, keeping skin & hair moisurized and shiny and soft. <3  Another budget pick is the Flexible Curls Styling Mousse by Nivea. I haven't got curls, but there's something about this mousse that keeps my hair soft & flowy whereas a mousse tends to do the crunch thing. Yet of course also some luxury hair care that has found its way to my bathroom: the Redken Diamond Oil hair mask and on the shopping list: Bumble & Bumble's Hairdresser's Invisible Oil.

17 Comments

 • 4 jaar ago

  Zo leuke productjes!

 • 4 jaar ago

  Haha, bij mij werkt de clarisonic wel goed. En heb die “pukkel-fase” niet moeten doorstaan. Ik moet ook wel toegeven dat ik er niet echt consistent in ben (OEPS!) Ik ben een fan van Philosophy maar ik begrijp echt volkomen dat je liever niet naar appeltaart ruikt.

  • 4 jaar ago

   Lucky! & Voor ’s ochtends vind ik het echt … ugh. ’s Avonds vind ik het dan weer wel supergezellig, haha! Ik weet niet, ben gewoon in een heel andere mood dan.

 • 4 jaar ago

  Ik heb exact hetzelfde voor met de Clarisonic! Instant breakouts! Maar ik ga eens proberen volhouden en zien wat het geeft. To expensive for it not to do it’s job! :)

 • 4 jaar ago

  Inderdaad Lush maakt zo’n leuke en schattige dingen !

 • 4 jaar ago

  Eindelijk eens iemand dit niét ondersteboven is van de clarisonic! Ik heb er zelf absoluut geen nood aan om dat ding te proberen, maar er lijkt bijna geen ontkomen aan de hype!

 • 4 jaar ago

  hihi leuk zo´n instagram update =)

 • Nathalie
  4 jaar ago

  Oeh ik ben echt wel benieuwd naar die olie.. Review als je de fullsize hebt? En zelfde haardroger gespot haha!

 • 4 jaar ago

  Ah, de Clarisonic… One day he’ll b e mine :-).

 • 4 jaar ago

  Die cleanser van Rodial heb ik me ook aangeschaft! Ik ben eerst mijn huidige reiniger nog aan het opgebruiken, en dan is het tijd om deze te testen :-) Ben curieus!

  • 4 jaar ago

   Ik hoop dat je hem minstens voor de helft zo fijn vindt als ik, da’s al heel fijn dan. ;)

 • 4 jaar ago

  ik krijg ook pukkels van de clarisonic

 • 4 jaar ago

  Haha die van Lush is te goed.
  Ze maken gewoon te schattige producten inderdaad.

 • 4 jaar ago

  Die producten van Lush zien er altijd zo leuk uit!

 • Chiara
  4 jaar ago

  Oh die cleanser van Rodial ziet er goed uit! Hou je ons op de hoogte hoe hij je uiteindelijk bevalt?

 • 4 jaar ago

  Ik wil zo’n gezichtsreiniger maar ze zijn zo duur!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close