A Ciaté Christmas: Twilight en Fade to Greige

A Ciaté Christmas: Twilight en Fade to Greige

Ik leerde de schattige lakjes van Ciaté kennen op een event van Beauty Queen. Was van in het begin gecharmeerd. De flesjes zijn met hun lieve strikje dan ook hands down de schattigste in de business. Voor de feestdagen komt het merk met twee nieuwe it-kleuren: Fade to Greige en Twilight. Mijn advies? Fade to Greige overdag en Twilight voor de avond!

De borsteltjes van Ciaté zijn behoorlijk breed wat lekker snel en makkelijk lakt. De formule van Twilight is super: niet te dun en niet te dik, dekt in één laag. Fade to Greige is iets stroever, maar dekt ook perfect in één laag. Beide lakjes drogen snel – hoi! – maar chippen helaas al op de eerste dag. Niets dat een goede base- en topcoat niet kunnen fixen, natuurlijk. Ik heb deze twee flesjes in m’n make-up tasje voor in het geval dat.

En dan over de kleuren … Ik ben er fan van. Fade to Greige is een neutrale, chique kleur voor overdag. Doet me heel erg denken aan Paradoxal van Chanel, maar dan zonder de paarse shimmers. Eén van mijn collega’s op het werk was er zelfs van overtuigd dat het Paradoxal was. “Oh, is dat niet de 509 van Chanel?!”
Twilight doet me dan weer denken aan Or Tsarine van Dior. De Ciaté is alleen een beetje meer rock&roll. Ik weet niet wat het is met deze lak (ok ik weet het wel: het is zwart en heeft kick-ass gouden glitters) maar ik ben er verliefd op. Ondertussen heb ik hem naar zowat elk event en feestje gedragen.

Fade to Greige

Twilight

Op het Ici Paris XL x Dior event …

Ik had Twilight op tijdens o.a. het Ici Paris Xl event overlaatst. Hij is gewoon perfect voor een feestje, geef toe! Trouwens superhandig: hij dekt in één laag en droogt snel. Roxanne van Twinxxx en ik hebben hem toen opgedaan onderweg in de auto, haha.

De lakjes kosten €11 per stuk. Cadeautje (voor jezelf) nodig? Beauty Queen heeft nu ook een hele leuke geschenkverpakking van de twee lakjes plus 3 AM Girl, voor €24,2 …

Meer Joliette

14 Comments

 • 7 jaar ago

  Twilight is mijn favoriet!

 • 7 jaar ago

  Heel graag gedaan, hé. :) :yes:

 • 7 jaar ago

  Twilight sowieso mijn favoriet!

 • 7 jaar ago

  Mooie lakjes en die flesjes zien er schattig uit, vooral Twilight wil ik wel :D Bedankt voor de swatches :)

 • 7 jaar ago

  Ze zijn allemaal zo mooi!!! Een lakje van dit merk staat al een tijdje op me verlanglijstje…

 • 7 jaar ago

  Mooie kleurtjes! Heb er nog niets van maar wordt previes wel tijd :)

 • 7 jaar ago

  Mooie nagellakflesjes!

 • 7 jaar ago

  Leuke lakjes alletwee :D

 • 7 jaar ago

  Heel mooi!

 • 7 jaar ago

  Mooi!

 • 7 jaar ago

  Ik vind ze beide mooi!

 • 7 jaar ago

  Vind allebei de kleurtjes lovely:D

 • Roxanne
  7 jaar ago

  Agreed!

 • 7 jaar ago

  Heel mooie lakjes, de Fade to Greige spreekt mij net wat meer aan maar de Twilight is ook mooi!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close