Menu & Search
9 jaar Joliette.be

9 jaar Joliette.be

Ik heb niet de gewoonte een blogpost online te gooien op zondagen maar vandaag is een heel bijzondere dag voor deze blog, lieve lezer. Joliette.be bestaat vandaag 9 jaar. Yup, op de toepasselijke datum van 9/9, haha! Ze is dus onderweg naar 10. Holy shit.

Zes jaar geleden – ik probeer dat te bevatten… – haalde ik drie cupcakes bij mijn favoriete cupcakeshop (Momade Cupcakes, Reyndersstraat 37, Antwerpen) en daar stond ik daarstraks weer. Al die keren daartussen, wel, #thatswhyimfat. 💅🏼 Ik ben al aan het nadenken hoe ik die tien jaar moeten vieren, iemand een goed idee?

Iets met dinosaurussen… 👵🏻

Cupcakes op de toekomst! Tussen een pianoverhuis en filmavondje door. Weekends zijn the best. 🖤

Ik bedacht me daar dat ik deze cupcakes zou moeten delen met de huisgenoten die ik het in de loop der jaren lastig gemaakt door onze appartementen te boobytrappen met make-upjes. Dat ik ze moet delen met elke lezer van de afgelopen 9 jaar: ik hou veel meer van jou dan ik doorgaans communiceer, mijn blogposts zijn rechtstreekse brieven aan jou. I don’t take ‘lieve lezer’ lightly. Een cupcake voor iedereen die me gesteund heeft en iedereen die het me (on)opzettelijk moeilijk gemaakt heeft – olie op het vuur, bitches.

Wie nog Belgische beautyblogs volgt, weet allicht dat we door een moeilijke periode gaan. Het rommelt. Er is sprake van grote veranderingen (achter de schermen, geen zorgen 😘), van toekomstplannen én van stoppen. Er zijn een aantal blog(ger)s specifiek die ik, als hun collega en hun lezer, niet wil missen in deze blogosfeer. Heel veel cupcakes voor deze vrouwen, heel veel kudo’s en onvoorwaardelijke support.

Ondertussen ben ik zelf door diepe wateren gegaan – ohlaa hoor mij, the drama! – en kom ik keer op keer terug thuis op mijn eigen kleine stukje van het internet (bon, volgens mijn host is het ondertussen een forse megalodon 💸💸💸 dus ik ben stiekem aan het snoeien in oude, persoonlijke of achterhaalde blogposts) en alle signalen wijzen in een glitterroze toekomst voor Joliette. Ze gaat hier nog wel eventjes zijn. Hope you’ll have her.  👽🖤

7 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Silke V.
  3 jaar ago

  Congrats, op naar de 10!

 2. 3 jaar ago

  Oh proficiat Lisha! Zo leuk en die cupcakes zijn zalig!

 3. 3 jaar ago

  Proficiat Lisha! Op naar nog vele blogjaren!

 4. 3 jaar ago

  Danku, lievekes! <3!! *-*

 5. 3 jaar ago

  Congraaats! :D Hopelijk nog vele jaren erbij! :D

  xo Noor

 6. 3 jaar ago

  Proficiat, your baby is getting big!!!
  Op nog veel blogjaren, én cupcakes natuurlijk!! ;)