Menu & Search
4 feelgood tips – a little bit of feelgood goes a long way…

4 feelgood tips – a little bit of feelgood goes a long way…

feelgood

Life is stranger than fiction, zeggen ze. Een soap opera met hoogtes en laagtes en geen tijd voor reclame tussen netjes bij elkaar geschreven script. Wel tijd voor af een toe een uitgebreide sessie nagels lakken en brunchen met vriendinnen, thank god! Want geluk zit in kleine dingen, enzo. Vier van mijn feelgood trucjes.

1/ Nagels lakken, lippen stiften, … als het maar in een vrolijke, lekker opvallende tint roze is. Ondertussen heb ik ook een hele collectie roze designertassen die getuigen van de diepere dipjes, maar élke keer als ik ze draag voel ik me al een beetje beter. Maar dure handtassen kopen als troost? Bwah … doe maar kleuren, en lakken, zéker zo effectief! Roze is gewoon een magische kleur, mes chères.
Voor de volledigheid, de lakjes op de foto! Telkens van links naar rechts. Essie 36 Splash of Grenadine – 30 Bachelorette Bash – 268 Sunday Funday. Chanel 571 Fracas – 621 Tutti Frutti. Dior 659 Lucky – 178 Cosmo – 579 Plaza.

2/ Uit ontbijten, yum yum… Dit gouden gebakje (in feite een vegan chocolate fudge bar met dadel + pecan + cacao + ahornsiroop) maakt deel uit van het ‘superfood breakfast’ menu bij True Beans in Gent, een adresje waar Hanne me mee naartoe nam. Eentje om te onthouden! Je kan er trouwens ook het mooie gouden servies van Miss Étoile kopen waarop het ontbijt geserveerd wordt.

3/ Ik ben één van die mensen die haar humeur helemaal kan bijsturen door het aanbrengen van een bepaald parfum. Een grote liefde sinds mijn laatste bezoek aan New York: Nirvana Black (violet + sandelhout + vanille) van Elizabeth & James, het merk van de Olsen zusjes. Heb het indertijd niet gekocht, maar Sofie van Café Cosmétique bracht het onlangs voor me mee uit Amerika. <3

4/ F R U I T! Lekker verse aardbeitjes, als het kan uit eigen tuin of een fruitboer in de buurt. Ik weet dat die zoete rode lekkernijen érgens groeien, maar het is gewoon nog veel lekkerder als je ook effectief weet waar. (Herinner mij nog dat ik als klein kind samen met mijn beste vriend Kevin stiekem de bosaardbeien ging eten uit de tuin van Myriam, zijn mama. Oeps! Sorry, Myriam …) Ohja, en superschattig servies helpt ook. Beloofd. #allgrownup

Wat zijn jouw feel-good tips?

Save

6 Comments

 1. 7 jaar ago

  Super toffe post! (Meer van dat ;)

 2. 7 jaar ago

  Kleur en warmte (as in: goed weer) doen ’t bij mij altijd goed :-) Ik kan echt enorm blij worden van vrolijke kleurtjes en de zon.

 3. 7 jaar ago

  Vier dingen die me inderdaad terug opvrolijken :-)

 4. 7 jaar ago

  Aardbeitjes gaan r bij mij ook altijd in :)

 5. Veroniek
  7 jaar ago

  Roze designertassen… dat smeekt om een eigen artikel, maar liever nog een filmpje ;-)

 6. 7 jaar ago

  Heel leuk geschreven en ook helemaal waar!