Menu & Search
4 favorieten du jour

4 favorieten du jour

1/ Caudalie Vinoperfect Radiance Tinted Moisturizer
01 light

De mooiste ontdekkingen doe je wanneer je niet zoekt. Zo belandde ergens vorige maand de Caudalie Vinoperfect Radiance Tinted Moisturizer op mijn make-up tafel en is sindsdien niet meer van zijn prominente plaats in mijn dagelijkse routine geweken. Ik gebruik hem in de plaats van een foundation over mijn moisturizer heen. Dekt echt heel goed, blijft natuurlijk ogen en geeft een mooie gloed aan de huid. Exact wat de naam belooft.

De kleur – hoewel de lichtste – is een klein beetje te donker voor mijn winterhuid, maar ik ben al even terug aan de zelfbruiner. De fijne doseertube is makkelijk werken: streepje op de wangen en het voorhoofd, puntje op de neus en de kin, mooi uitwerken met een duofibre brush et voilà! Als ik hem ’s ochtends afpoeder zit hij na een dag op kantoor én een event (vaak tot 22u) nog redelijk goed. Dus eh, voor een tinted moisturizer: impressed!

2/ Chanel Rouge Coco Shine
Insoumise

Als ik u nog moet voorstellen aan de Rouge Coco Shine lipsticks van Chanel, is het hoog tijd voor een tripje naar de parfumerie, lieve lezer. De luxueuze kleine tubes herbergen het liefdeskind van een lipstick en een gloss en bestaan in een elegant aanbod flatterende tinten. Lievelingskleur van dit moment echter? Insoumise! Een fris oranjerood geïnspireerd op de Mediterraanse kust van de jaren twintig.

3/ Chanel Lumière D’été bronzer

Een mooi op te bouwen, natuurlijk ogende bronzer die je een mooie sunkissed glow geeft zonder effectief shimmer te bevatten? (Bon, toch niet direct met het blote oog zichtbaar.) Zeg hallo aan mijn Lumière d’été poeder van Chanel. Perfectie in de vorm van Mademoiselle Coco’s favoriete bloem: de camelia, in gelimiteerde editie voor deze zomer.

shop:

De Bijenkorf

4/ Dermalogica Solar Defence Booster SPF50

Wanneer Dermalogica zegt: “up the SPF!” dan doe ik dat gedwee. Hup, factor vijftig in de dagelijkse routine! Ik liet drie weken terug een nieuwe facemapping doen (kan ook gewoon in de winkel) en was tevreden dat mijn huid erop vooruit is gegaan sinds de laatste analyse. Maar zonneschade blijft een issue. Ik kreeg deze Solar Defence Booster met SPF50 toegestopt en so far, so good! Geen witte waas, geen pukkeltjes, alleen maar een blije (beschermde) huid.

Chanel 5279 sunnies

& Other Stories Alligator armband (oud)

Save

7 Comments

 1. 7 jaar ago

  Ik ga zeker de producten van Dermalogica bekijken.. ook tegen rosacea! Nog bedankt voor de tip :)

 2. 7 jaar ago

  Mooie favorieten,,vooral de Bronzer van Chanel :o
  X

 3. 7 jaar ago

  Naar die Solar Defence booster ben ik benieuwd, die zou ik wel willen proberen.

 4. 7 jaar ago

  doe mij maar de rouge coco :)

 5. 7 jaar ago

  Klinkt allemaal heel fijn! Ik ben vooral benieuwd naar de Tinted Moisturizer :).

 6. 7 jaar ago

  Die bronzer van Chanel lijkt me prachtig