Menu & Search
28, 29 en 30 mei in Antwerpen: #ChloéShadesOfRose

28, 29 en 30 mei in Antwerpen: #ChloéShadesOfRose

Na Amsterdam, opent Chloé nu ook hier in Antwerpen de deuren van ’s werelds eerste social florist. Wie mij volgt op snapchat* heeft de launch live kunnen volgen: een zee van rozen, bubbels en het oh zo herkenbare Chloé parfum…  Maar nu is het aan u!

Social florist? Uhu. De Ici Paris XL op de Keyzerlei in Antwerpen heeft een pop-up Instagram-window waar u in kan stappen en kan poseren met uw favoriete Chloé parfum. Wanneer uw foto een acte de présence geeft op instagram onder de hashtag #ChloeShadesOfRose, ontvangt u een staaltje van de door u gekozen Chloé geur, een mooie roos én de foto in een Chloé kader.

Wanneer? 28, 29 en 30 mei
Waar? Ici Paris XL, Keyzerlei 30, Antwerpen

chloeshadesofrose

sharing the Chloé love met Isabelle, Sunny en Elke (Flair)

P.S. Ja, Coty heeft iets met bloemen. Onder hun hoede, kwam Marc Jacobs al met de #daisychain, nu deelt grote zus Chloé rozen uit in ruil voor een instagram. Sharing is caring, lieve lezer, en laat ons het er gewoon op houden dat er nooit genoeg bloemen en parfum gedeeld kunnen worden. <3

* volg mij op snapchat: Lalalishaaa

Save

5 Comments

 1. 7 jaar ago

  Hah, leuk :-) Moest ik in de buurt zijn zou ik ’t ook wel snel doen.

 2. 7 jaar ago

  Ik ga kijken of ik vandaag toch even kan passeren

 3. 7 jaar ago

  Leuk initiatief, ik denk dat ik vandaag daar toch even ga passeren :-) liefs!

 4. 7 jaar ago

  Wat leuk!
  Leuke foto’s :)
  X

 5. 7 jaar ago

  Ik ben daarstraks even langs geweest, het is echt prachtig! :-)