Joliette

Summer showers: favorieten du jour

Minstens even (on?)interessant als de inhoud van mijn handtas: wat ik op mijn badrand heb staan. Ok, ok! In alle eerlijkheid is dat veel meer dan de producten die je hier nu ziet. *kuch* Maar dit zijn de favorieten du jour, zegmaar.

Ik begin de ochtend goed met een cocktail. Van Philosophy. Omdat ik er oh-zo vrolijk van word. De review van deze Senorita Margarita schreef ik al: lees hem hier.

Een fijne scrub-a-dub sessie om oude zelfbruiner te verwijderen en de huid te preppen voor een nieuwe coating (wacht, heb ik dat écht net getypt?!) is key. En deze is hemels! Er bestaan mogelijk vijfhonderd betere scrubs, maar ik ben verliefd op de geur van de H&M Coconut Lime producten. Dus voila.

En een beetje hydratatieee! #needsit Ik kom steeds terug uit bij deze Intensive 7 Days met cacaoboter van Garnier. Is al mijn derde bus. Gewoon  BFF’s met mijn huid sinds … tja, sinds deze gelanceerd werd april vorig jaar, eigenlijk. Check de review van toen – laat het ons vintage noemen – hier.

Door het complete gebrek aan zon ben ik meer dan ooit aan de zelfbruiner. Deze van Babor is echt tof. Het is een mousse, dus brengt grappig (en makkelijk!) aan. Veel luchtiger en frisser dan een lotion, en het dringt ook iets sneller in. De Self Tanning Mousse is zo geformuleerd dat hij je huid meteen een opgefriste look geeft – éclat, dames! De geurr is zoet & fruitig, geen standaard zelfbruiner parfum. Kunnen we deze ook zonder zelfbruinend effect voor tussendoor, Babor?

Oh, de Victoria’s Secret Fragrance Mist … Liefde! Heb nu twee flacons maar wil mee meer MEER. Wegens zomerse geurtjes die layerable zijn met mijn parfums. Oh, en lekker fris om voor het slapen even op te sprayen. (review)

♥ ♥ ♥

Waaruit bestaat jouw doucheroutine dezer dagen?

 
 
 

17 comments

 1. leuke producten :) voor elk wat wils

 2. N. /

  Die garnier bodylotion in die versie is ook echt een favoriet geworden bij mij!

 3. Ik ben zo VERLIEFD op die Garnier bodylotion. Ik wil niets ander meer!

 4. Wow, heb net je review van de victoria’s secret mists gelezen, en nu moet ik die shop eventjes uitchecken! Ik wist gewoon niet dat ze het daar verkochten!

 5. Leuke favorieten. De Garnier bodylotion en de VS bodymists zijn ook twee favorieten van mij.

 6. Ik hou van body mists, perfect voor in de (strand)tas ook ^^

 7. Esmay /

  Oeh leuke spullen! Ik ben in love met mijn H&M Fresh lemon ( iets in die richting ) douchegel, en daarna met TBS Sweet Lemon body butter in te smeren <3

 8. Hmmm, allemaal yummy dingen bij elkaar! De Garnier bodymilk is ook een van mijn favo’s <3

 9. Amy /

  Die van Garnier vind ik zelf ook erg fijn!

 10. Zo’n Garnier bus moet ik toch in huis halen!
  En ben ook zo verslaafd aan H&M geurtjes, al is de kwaliteit niet van de beste :)

 11. Ik ben eigenlijk echt benieuwd naar de H&M beauty producten! Heb ze zelf nog nooit gekocht omdat ik altijd iets had van hmm.. H&M vs beauty? nah? Maar de volgende keer neem ik toch een paar producten mee! :D xoxo

 12. V. /

  Aaahh die Garnier bodymilk is zooo heerlijk :)

 13. Die bodylotion van Garnier is idd geweldig!

 14. Wat een fijne spulletjes allemaal!

 15. S. /

  De bodylotions van Garnier zijn inderdaad hemels!
  Als scrub gebruik ik de Rituals Himalaya, heerlijk verfrissend.
  Leuke post!

 16. Jozefien /

  Ik was gisteren in het Kruidvat en heb de Garnier bodylotion pour peaux foncées aangeschaft. Ik ben een blondje gezegend met melkflessen en al, maar vond deze ook het beste ruiken :-) Thanks for the tip :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>