Joliette

Shoplog: Kipling, Juicy Couture & een plastiek steen

Ik wilde er al heel lang één, en nu de tasjes eindelijk in de winkel liggen, heb ik me d’r één aangeschaft: de Lottie van Kipling. Het heeft even geduurd vooraleer ik er uit was welke kleur ik wilde, maar het is wit met mat-gouden details geworden. Liefde! De Lottie is een kleine schoudertas waar verbazend veel in past. Het riempje kan je er af halen om d’r te transformeren tot een sportieve clutch.
Ik baal stiekem een beetje dat ik nog geen gelegenheid heb gehad om haar mee uit te nemen, mijn Lottie, maar dat volgt ongetwijfeld nog. #groteplannen

Onlangs ontdekte ik per toeval de Juicy Couture bedels. Afgelopen zaterdag stootte ik er een tweede keer op. Ook per toeval, en in een andere winkel (Hopland 14) met een ander aanbod. Spannend! Deze schattige papegaai vond ik zo leuk en tropisch … Bovendien een hele leuke afwisseling voor mijn blauwe badkuip-bedel. Tja. Die heb ik dus geshopt!

De ring vond ik bij H&M. Onlangs liet ik nog weten op zoek te zijn naar een ring – tja, eigenlijk twee: een lichte en een donkere – met rauw regenboogquartz, maar deze vond ik ook heel leuk. En hella cheap, ha!

Shopped @ Antwerpen centrum:
Kipling bij de Kipling store, Lombardenvest 13
H&M (accessoires & lingerie), Meir
Juicy Couture bij Hopland 14 (de naam van de winkel is ook het adres)

Op de wishlist:

Deze open Miss Sixty laarsjes spotte ik bij Avance in Wijnegem Shoppingcenter. #want #NEED! Ze staan helemaal bovenaan mijn wishlist en ik ga ze halen. Binnenkort. Wanneer ik mezelf ervan overtuigd heb dat ik deze zomer zwarte, open laarsjes nodig heb. Ahum.

Iets handiger bij mooi weer (en tja, goud beats zwart any time) zijn platte sandalen. Normaal gezien doe ik niet aan plat, maar in dit specifieke geval ben ik bereid een uitzondering te maken. Ik heb er even – lees: een half uur – over moeten nadenken of ze niet té over the top zijn, maar het verdict luidde al snel: must have!  River Island, hou alvast een paar opzij voor mij …

Deze beauties kwam ik ook tegen bij River Island. Zalige handtassen, me thinks. Maar ja! Nude of oranje?! Ik zou ze allebei nemen, maar heb niet zo meteen €120 over voor handtassen die ik strikt genomen niet nodig heb. U begrijpt, een hartverscheurende keuze. Zou jij gaan voor trendy oranje of toch eerder easy nude?

 
 
 

26 comments

 1. Nicky /

  Die handtassen zijn prachtig! Bedoel je 120 euro voor beide samen of per stuk?

  • Lisha /

   Voor de twee! Anders was één zelfs geen optie … ;)

   • Nicky /

    Ja, dat zou idd een beetje duur zijn dan :)
    Vind ze wel heel mooi! En voor eentje te kopen, valt 60 misschien nog wel mee .. Als ze lang meegaan natuurlijk.

 2. Tasja /

  Ja ik heb die tasjes ook gezien.. MOEILIJKE keuze.. maar ik zou voor oranje gaan omdat dit echt een pracht exemplaartje is en nude tasjes zijn makkelijke te vinden en je komt vast nog wel ene tegen waar je helemaal voor valt :)

  En wow die zwarte laarsjes zijn geweldig ^^!
  Die sandaaltjes zijn wel heel opvallend.. zou ze absoluut niet kunnen matchen met mijn kleding kast, maar als jij het wel kan zou ik er voor gaan. Ben alleen bang dat je bij dat soort schoenen er snel uitgekeken raakt..

 3. Beide tasjes zijn super mooi en die sandalen zijn zo cute!

 4. Lien /

  Die tas van Kipling = :love: ! En ik zou voor de oranje gaan, omdat deze zomer gewoon om muchas kleuren vraagt!

  • ellen /

   Inderdaad! :) Hoeveel kost die van Kipling eigenlijk? x

 5. Samira /

  Wouw erggg mooi!

 6. Lisa /

  Leuke aankopen :D En je wishlist is ook wel leuk ^^

 7. Yv /

  Ik zeg: het oranje tasje. Nude is ook maar zo.. nude? Oranje valt ook prima te combineren met allerlei kleuren B)

 8. Sarah /

  Ooehh i’m liking the Lottie! <3

 9. Elodie /

  Ik heb iets gemist… Kipling is mooi geworden! Waar is de tijd dat ik mijn schoolboeken in mijn veel te grote, paarse kipling rugzak naar school ging..

 10. Trendy oranje ja ! Leuk tasje van Kipling btw. Die zijn er fel op vooruit gegaan de laatste jaren, ik ben fan !

 11. Wendy /

  ik zou ook voor de oranje gaan, waarom.. Als je dan zoveel geld uitgeeft aan een handtas mag ze wel opvallen en gezien worden! :)

 12. Dat Kipling tasje heb ik al een paar keer zien voorbij komen! Zo mooi! :love:

 13. De Kipling-tasjes uit die lijn zijn moooooi! En ik denk dat ik voor het oranje RI-tasje zou durven gaan, ideaal voor deze zomer!

 14. katrien /

  als je al een nude handtas hebt zou ik voor de felgekleurde gaan! lekker zomers en fleurt je hele outfit (extra) op :D

 15. Wat een leuke aankoopjes! Die tas? Oranje! Lekkere knalkleur wat deze zomer zeker mag :grijns:

 16. ziet er goed uit allemaal

 17. Kelly /

  Die Miss Sixty laarsjes zijn zo mooi! Die zouden ook bovenaan mijn wishlist kunnen eindigen… :)

  Het tasje van Kipling vind ik echt leuk, maar misschien valt het wel iets te klein uit voor mezelf. Kipling is er de laatste tijd echt op vooruit gegaan, ik dacht dat ze eeuwig bij de schooltassenlook (die ik al 15 jaar geleden had) zouden blijven…

  De gouden sandaaltjes vind ik echt super cute, er gaat niets boven zulke platte, maar leuke & stylish sandalen op een warme zomerdag.

  Ik zou voor de oranje tas gaan, eentje in een nude kleur zal je vaker vinden dan een oranje… :)

 18. Chani /

  De oranje tas zowiezo! En je hebt net al een nude gekocht, toch?

 19. Die Kipling tas is GEWELDIG. Jij hebt me aangestoken.

  Oh en oranje, natuurlijk. XD

 20. Dat Kipling tasje is echt leuk, en de ring I love!
  Oranje! ;)

 21. Mada /

  I love dat tasje van Kipling, staat nu zeker op mijn wishlist :).

 22. Caro /

  jij hebt deze zomer zwarte open laarsjes nodig;)

  • Lisha /

   LOL! Ja hé?! ;D (Thxxx)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>