Joliette

Shoplog: ik zie (drie)dubbel

Sinds mijn kleine shoplogje van vorige week is er een tweede fruity make-up tasje bijgekomenen (totally bananas à la Prada) ennn … tja, ook de gele Swatch. Kon het niet laten! Hij spookte door mijn hoofd en kwam to mind bij verschillende outfits dus ik ben naar de winkel gerend om hem te gaan halen. De verkoopster grapte “En er zijn nog kleuren!” maar I’m good, thanks.

Aanschouw: het H&M tasje en de Swatch. Ik kocht ook twee tropische, scented nagellakken van Revlon (in de kleur/geur Beach en Pretty in Papaya – NOTD’s volgen uiteraard) en een paar cheap-ass H&M x Hello Kitty make-upjes. De gloss is niet echt goed te noemen, maar wel leuk voor thuis. En de oogschaduw? Craptastic, doch leuk om wat mee te rommelen en experimenteren. Want het zijn plots een heel aantal kleurtjes voor belachelijk weinig geld. (€4 ofzo, écht.)

Bij H&M vond ik tijdens mijn zoektocht naar het bananentasje een ketting zoals die ring met faux steen waar ik zo van hou. Het was écht een dag van dubbeltjes …

En kijk! Eindelijk een grotere versie van de Coconut & Lime body splash. Heb er maar meteen twee gekocht. Ze kosten nog geen drie euro, dus misschien een derde en een vierde om de zomer mee door te komen? (Echt zo’n heerlijk tropisch geurtje!)

Deze sjaal met papegaaienprint hadden ze ook in zwart, maar die zou ik niet meteen dragen denk ik. Plus: ik kan niet alles in meerdere kleuren / versies kopen, toch?!

 
 
 

23 comments

 1. Nadia /

  Leuke shoplog! Die ketting is inderdaad geweldig!

 2. Paola /

  Super leuke aankoopjes!

 3. lotte /

  leuke aankoopjes !
  wacht voor je review van de lakjes want deze lijken mij super!

  • Lisha /

   Ik heb nu Beach op, en so far so good. Na twee dagen nog geen chips! <3 Maar een NOTD met meer info volgt heel binnenkort. :)

 4. Haha wat leuk ! Zo’n swatch lijkt me ook wat. Eeuwen geleden kocht ik eens een oogschaduwpaletje in de h&m en de kwaliteit was best wel goed :-)

 5. Soesja /

  Hele leuke aankoopjes, lekker kleurrijk allemaal! :D

 6. Alyssa /

  Die sjaal is heel leuk! Horloge is ook mooi :)!

 7. jessica /

  Sjaal heb ik ook zien liggen in H&M, lang getwijfeld of ik hem zou kopen. Uiteindelijk toch niet gedaan aangezien ik bijna altijd dezelfde sjaal draag . Welk leuke aankopen !

 8. super leuke shoplog :) I love h&m

 9. Esmay /

  Leuke aankoopjes heb je gedaan!
  Dat Hello Kitty paletje vind ik schattig haha!
  Ben benieuwd naar je NOTD van die Revlon lakken!

 10. Sveta /

  Heb de sjaal zaterdag ook in H&M gezien en dacht meteen ‘Dat is iets voor joliette’ hehe… Die Lime Coconut splash is echt geweldig, ik draag hem zelfs thuis, zo lekker!

 11. Samira /

  Die sjaal is echt mooi!

 12. Mariel /

  Leuke aankoopjes!

 13. Krista /

  Leuke aankoopjes. Vooral die sjaal! Waaaauw <3

 14. Daat zitten weer leuke aankoopjes tussen ^^

 15. Jorna /

  Wat een leuke koopjes! De body splashes van H&M zijn altijd heerlijk!

 16. Stiene /

  Oh mooie ketting! :D
  x

 17. Maaike /

  Als ik jou was zou ik aandelen kopen van Swatch ;) LOL

 18. Imelda /

  Heel erg leuke aankopen! Die sjaal vind ik echt prachtig!

 19. gloria /

  die dingetjes van H&M zien er leuk uit ^^

 20. Denise /

  Oehhhh I love the necklace. Hij is hier bij mij niet in de winkel helaas =(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>