Joliette

Shoplog: beautymeet Amsterdam

Tijdens de gezellige shoptrip naar Amsterdam met de beauty-meisjes, was het natuurlijk leuk shoppen. Nini & ik kochten vooral beauty spulletjes maar niet al te veel. Benieuwd naar wat ik allemaal scoorde?

Bij Zara Home kochten Astrid en ik de laatste stuks van deze juwelenkist voor €20. Het deksel is natuurkatoen met een parelmoeren beschermlaagje. Er kunnen heel wat juwelen in. Perfect voor mij – want mijn juwelen passen niet meer allemaal in mijn oude juwelendoos en slingeren maar wat rond.

Ook bij Zara Home – één van mijn favo winkels, trouwens – kocht ik een ongeglazuurd porseleinen bekertje (€5,95) dat eigenlijk thuishoort in de badkamer. Maar ik overweeg om het als pennenbakje te gebruiken op mijn bureau – hoewel ik ook speel met het idee om er mijn poederkwasten in te zetten. Dat moet ik nog even zien …

Bij Make-up Store kocht ik een oogschaduw in een lichte taupe kleur. Een review volgt nog! Ondertussen heb ik dik spijt dat ik niet meer kocht. De volgende keer dat ik naar Amsterdam trekt, zet ik serieus wat geld opzij voor een shoppingspree in deze fijne winkel.

Bij de M.A.C. counter in de Bijenkorf hadden ze net een nieuwe lading Stereo Rose binnengekregen. Deze MSF maakt deel uit van In The Groove en is een echte bestseller die al lang uitverkocht was, nog voor ik terugkeerde van Egypte. Al dat gepruil bleek dus voor niets nodig, want ik heb dus alsnog een exemplaar gescoord!

Bij de M.A.C. store kocht ik Nymphette, een basic kleur die heel mooi staat op mijn bleke lippen. Omdat een meisje ook eens wat anders wil dan rood :)

Al bij al een deftige buit, me thinks. Wat jij ?

P.S. Ik por Nini even. Misschien binnenkort ook haar shoplog ;)

 
 
 

23 comments

 1. Nele /

  Toffe spulletjes, die beker is idd ideaal voor kwasten :) Geen deksel-open foto van de oogschaduw? Nu is er maar weinig van te zien ;)

  • Nele /

   idem voor de lipgloss… of wil je het mysterie nog even bewaren :p

 2. Lien /

  Leuke spulletjes! :) Ben nu wel benieuwd naar de exacte kleur van de Make-up store oogschaduw! :D En leuke beker ook zeg. :)

 3. zara home kan ik ook niet verlaten zonder iets mee te nemen. Leuk geshopt!

  • Lisha /

   Ik ook echt niet – oh wee als ik binnenkort m’n eigen huis moet gaan decoreren … Ik koop de hele winkel leeg!

 4. Selina /

  Mooie spullen heb je gekocht!

 5. Caro /

  die juwelendoos vind ik echt heel mooi:) al zou ik er zelf niets mee zijn met mijn 2 paar oorbellen :p
  vraag me wel af hoe de oogschaduw en de lipgloss eruit zien ^^

 6. Oehhh leuke buit INDEED! Ik ben nieuwsgierig naar de oogschaduw van Make up store!!

 7. Roxanne /

  Nostalgie bij het zien van die foto’s (en het is nog maar een dag geleden)! Enneuh, ging Nini trouwens ook geen sneaker stash post maken? :yes:

  • Lisha /

   Ahzo, jij weet daarvan – ik vroeg me al af waarom ze me deze middag de hele tijd vroeg om foto’s te maken van haar sneakers …

 8. Jaloooooeers op het juwelendoosje! :D

 9. Eva! /

  mooie aankopen!

 10. mooie aankoopjes! en nymphette is zo mooi, heb hem ook! :-)

  • Lisha /

   Ik was naar de glossjes aan het zien en deze trok echt mijn aandacht. Ben er heel blij mee, heb hem al bijna non-stop op gehad sindsdien. :)

 11. Superleuke aankoopjes! En ben heel benieuwd naar het productje van Make Up Store!

 12. Eline /

  fijne spullen!

 13. Welke oogschaduw van Make Up Store is dat? Ik heb ook een paar van datsoort kleuren daar vandaan. Ze zijn erg fijn!

 14. Lisha /

  Haha, leuk dat jullie benieuwd zijn :) Een artikel met swatches + review + verkoopinfo volgt nog. Dacht dat het wel leuk zou zijn jullie nog even in het ongewisse te laten omtrent de kleuren … *evil*

 15. leuke spulletjes! ben benieuwd naar swatches enzo!

 16. Esmay /

  Leuke dingetjes gekocht! :D
  En wat leuk dat ze nog de MSF in Stereo Rose hadden! Geluksvogel :P
  Ben benieuwd naar allemaal reviews en swatches enzo :)

 17. Teddy /

  Wat een leuke dingetjes van Zara Home. En trouwens die stereo rose is echt prachtig ;)

 18. Angel /

  Superleuke spulletjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>