Joliette

Review: Bourjois Sweet Kiss Naturel

De Sweet Kiss lipsticks van Bourjois zijn ondertussen een vaste waarde geworden ten huize L. Zowel Nini als ik hebben er een aantal liggen. Een tijdje geleden kwam het merk met een 100% natuurlijke versie van deze fijne lipsticks. Die moesten we dus proberen! Nini offerde zich op – ahem – en nam de taak op zich om deze 03 Rose Sensuel aan te schaffen en te testen.

Zij heeft vier voorwaarden waar een lipstick aan moeten voldoen: hij moet fijn aanbrengen, aangenaam aanvoelen op de lippen, lang genoeg blijven zitten om een gesprek te voeren zonder dat je moet bijsmeren ennnn … hij moet er goed uitzien. Like duh. Benieuwd hoe hoog of laag deze lipstick scoort?


1: Hij moet fijn aanbrengen. Check! De lipstick brengt goed aan: hij heeft een goede pigmentatie maar hij is heel soft en niet vettig, dus je zit niet meteen met verf op je lippen te knoeien. Meiden die nog niet zo gewend zijn aan lipstick zullen deze ook gemakkelijk kunnen aanbrengen. Je moet niet direct een penseel boven halen ofzo.

2: Hij moet aangenaam aanvoelen op de lippen. De lipstick voelt heel licht aan op de lippen – je voel alleen een zacht poederig laagje zitten. Niet onaangenaam, maar ik hou van een ietsje romig/vettig gevoel dus draag er graag gloss of balsem over. Je lippen echt uitdrogen doet hij niet, maar bijster voedend kan je hem ook weer niet noemen.

3: Hij moet relatief lang blijven zitten. Hier is het iets moeilijker om te antwoorden. De lipstick heeft namelijk de neiging om heel erg in je lippen te trekken, als een stain. Dus je hebt het gevoel dat je al snel niets meer op je lippen hebt, maar in feite zijn ze nog wel gekleurd.
Beetje lastig dus, om hem hierop te beoordelen. Ik wil altijd maar bijsmeren, terwijl het niet echt nodig is. (Waarschijnlijk omdat ik dus meer hou van romige lipstick.) Op zich geen probleem natuurlijk – want net lekker handig – maar je moet wel af en toe checken dat hij egaal blijft – het blijft een lipstick.

4: Hij moet er goed uitzien. De kleur is fel, maar door de softe look ziet de lipstick er natuurlijk uit op mijn lippen. Heel leuk! Je kan de kleur ook opbouwen, dus als ik zin heb in een héél natuurlijke look breng ik hem lichtjes aan met m’n vingers et voila.


pluspunten:
- goede pigmentatie
- voelt aangenaam op de lippen
- ziet er natuurlijk uit, ondanks de felle kleur

minpunten:
- de geur
- niet romig genoeg voor een lipstick, naar mijn mening

prijs/kwaliteit: ok

conclusie: Geen voer voor de echte lipstick fan, maar een leuke en natuurlijke manier om je lippen een natuurlijke kleur te geven.

De Sweet Kiss Naturel lipstick van Bourjois is te koop voor zo’n €12.
artikel : Nini
afbeeldingen : Lisha
 
 
 

25 comments

 1. Katia /

  Deze ziet er erg mooi uit :) ik heb hier ook verschillende liggen van Bourjois waar ik erg tevreden over ben. :) Misschien ook eens uitkijken naar deze! ^_^

 2. sonja /

  ziet er in ieder geval heel mooi uit.

 3. Melissa /

  Ziet er een mooie kleur uit:D
  Maar moet die balk met ‘hier kan je een vraag stellen…’ niet aangepast worden? Of zie ik het verkeerd?:D

 4. Margot /

  Leuke kleur! :)

 5. W. /

  Echt een mooie kleur! Ben dol op lipsticks:)

 6. Loeder /

  Hij ziet er wel mooi uit, de huls ook trouwens, nice!

 7. Elien /

  Oeeeh, dat is iets voor mij!

 8. Lara /

  Waauw, dat is pas een mooie lipstick!

 9. Het is wel echt een prachtkleurtje zeg, fijn dat je’m ook zo goed kan layeren!

 10. Leuke kleur en mooie verpakking! :yes:

 11. Amber /

  Echt een hele mooie kleur. :)

 12. Vind ze wel fijn voor overdag!

 13. Benthe /

  Hij is leuk!

 14. Frauke /

  Je zus schrijft al even leuk als jou! :D Mooie lipstick, ik hou wel van stain-ig, maar dan mag het de velletjes niet benadrukken :)

 15. Teddy /

  hele mooie kleur!

 16. gloria /

  die verpakking is écht wel vet eigenlijk! :D

 17. Mooi kleurtje! Ik vind altijd dat lipstains zo het gevoel geven dat ze mijn lippen uitdrogen. Ik blijf dan ook altijd smeren, hihi ^^

 18. Mariel /

  Erg mooi kleurtje!

 19. Desiree /

  Wauw, mooi kleurtje!

 20. Mooie lipstick! Ik vind de verpakking er ook wel mooi uit zien :)

 21. Lauwchen /

  Ik vind’m ook goed! Heb onlangs Rose Tendre gekocht ervan. ik moest wel even zoeken hoe ik’m open kreeg :D

 22. Maaike /

  Heeel mooi kleurtje.

 23. Wauw, een prachtige lipstick!

 24. Bertine /

  Wat een super kleur! En ik vind de huls ook echt prachtig!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>