Joliette

Review: BioSilk Silk Therapy

Je zou denken dat ik zo onderhand wel genoeg haarverzorging heb. True that. Maar hey, the heart wants what the heart wants. Om even dramatisch te schetsen dat ik gewoon heel erg zin had om de BioSilk Silk Therapy te kopen en te proberen. Het spul wordt royaal gehyped, en dan word ik nieuwsgierig. (Schaap? Moi? Mogelijk …)

Deze Silk Therapy is een waterachtige substantie die je haren glad en glanzend maakt. Geen fluff, geen statische coupe winter, gewoon mooi en zacht. #ilike Maar wat ik heel stiekem nog het leukst vind? De geur! Deze lotion is sterk geparfumeerd en ruikt een beetje ouderwets – à la n°5. Kan voor sommigen een groot struikelpunt zijn, dus zéker even proberen of je ‘t wat vindt voor je ermee naar de kassa walst.

Nog een mogelijke afknapper:  het flesje is echt heel erg klein. Maar je hebt echt het kleinste beetje van de Silk Therapy nodig om je haar mooi te krijgen.

Al bij al heel blij dat ik een flesje van dit fijne wondermiddeltje gekocht heb. Absoluut een aanrader.

Ik kocht een klein flacon van 50ml voor zo’n €19 bij Douglas Rotterdam. In Antwerpen te koop bij YOUR Concept Store. (Kloosterstraat)
 
 
 

17 comments

 1. Kelly /

  Hijs echt heeeerlijk he!
  En idd, vooral de geur.. :yes:

 2. lonneke /

  Lijkt mij ook heel erg fijn!
  x

 3. Ik ben benieuwd naar de ingredientenlijst, want mn haar kan niet zo goed tegen siliconen. De prijs gaat nog wel, het is idd een klein flesje, maar ik kan me wel voorstellen dat je er lang mee toekomt :).

 4. Axelle /

  Klinkt goed ! 😀

 5. Tasja /

  Ik heb het ook en merk geen verschil met andere serums die ik bezit.
  Vind zelfs dat de haar serum van de action (de goedkoopste die ik heb) voor mijn haar zelfs het beste werkt.

  • mieke /

   jep, die v action heb ik ook érg lang gebruikt! Maar gezwicht voor de biosilk want die geur is geweldig. Doet me altijd denken dat ik récht van de kapper kom. Trouwens, mn haar is nu echt statische toeren aan het doen, en het serum houdt het echt waar het moet! Ik kan niet zonder :)
   Enne, ik doe gemiddeld zo’n jaar met t flesje, en ik heb érg lang haar en gebruik het elke dag… Dus, prijs waard!

 6. Manon /

  Dit is echt mijn aaallll time favoriete haarserum!

 7. Ik heb deze nog steeds niet geprobeerd *bad beautyblogger* maar dat komt misschien ook doordat ik zoveel fijne serums/oliën in mijn verzameling heb dat ik bang ben dat deze er niet aan zal tippen (dat het enkel de hype is) en dan is het toch weer weggegooid geld he ; )

 8. Tessabd /

  Ik vind hem wel ok maar snap de holy grail niet helemaal en de geur vind ik ook niet lekker :p maar idd ik hou niet van sterk geparfumeerde producten.

 9. Milou /

  Lijkt me erg fijn, dit wordt het volgende serum wat ik ga proberen!

 10. Marijke /

  Deze is echt héérlijk!!

 11. Yv /

  Ik vind die heeeeel fijn! Je hebt er maar een beetje van nodig, doet echt lang met zo´n verpakking!

 12. Miranda /

  Ik wou hem eerst ook kopen, ik had de laatste tijd zo veel last van droog haar. Ik ben ook naar de douglas gegaan, maar ik heb hem laten liggen. Ik heb nu een fijne combinatie van shampoo en conditioner gevonden, en mijn haar is al een stuk minder droog.

  • Lisha /

   Hydrateren doet hij niet, dan zou ik echt voor een olie gaan. (Mijn fav: Essence Absolue van Shu Uemura) Dat is wel een voordeel aan dit serum: voelt superlicht aan, maakt je lokken absoluut niet vet of zwaar.

 13. Desiree /

  Hij viel mij nogal tegen helaas. :(

 14. Esmay /

  Hij klinkt wel als een fijn product! 😀

 15. Moet je er wel bij vertellen dat je zelfs met het kleinste flesje erg lang kunt doen. Aangezien je maar een druppel nodig per keer nodig hebt 😉 (Waarschijnlijk iets meer bij lang haar).

  Ik hou van dit product! Na het wassen wrijf ik het er in, dan fohnen, dan nog druppel door haar heen, even laten intrekken/opdrogen en dan mijn haar bewerken met stijltang. Mijn haar zit de hele dag goed, ruikt super lekker en glanst.

  Jup. Dit is nou zo’n product waar ik niet meer zonder mee kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>