Joliette

Pinko Beauty Day: verslag + outfit

Onlangs – let er vooral op hoe casual ik dat zeg, alsof het geen maanden geleden is en dit schandalig laat is – organiseerde Pinko een Beauty Day. Ik ben al langer gefascineerd door het Italiaanse merk en hou té vaak halt aan hun vitrine in de Huidevetterstraat hier in Antwerpen, zonder effectief binnen te wandelen. Eerlijk? Omdat ik bang ben om verliefd te worden op dingen die ik niet kan betalen.

Maar met een uitnodiging voor hun Beauty Day huppelde ik samen met Kim van Brunetteblogging.com vrolijk – doch lichtelijk zenuwachtig, want ain’t no fashion blogger, lieve lezer – door de entree en … werd er verliefd op heel veel dingen die ik niet kan betalen. (Toeme.)

Hai. : )

De winkel

De benedenverdieping is modern, strak en fancy. Een trappenhal met schattige liefdesverklaringen in neonlichten leidt je naar de bovenverdieping. Die is klassiek, romantisch, dreamy en geeft me het gevoel door iemands Italiaanse zomervilla te lopen. Maar echt o-ve-ral mooie kleren, kleurtjes en glitters. En shit, de accessoires … #zucht Ik ben verliefd op de tassen en schoenen.

De winkel beneden.

Lieve trappen.

De winkel boven.

make-up + shoppen

En dan waar we voor gekomen waren: outfits passen & in de make-up. Big shopping/blogging/GIRLY fun, quoi.

Mijn Pinko outfit

Ik koos voor comfy joggingbroek – I know, maar ik liep verloren tussen de jurkjes en ik wilde écht écht écht die joggingbroek – simpel marcelleke in het zachtste katoen en een licht jasje om het op te kleden. De schoenen zijn, naast het übercosy hemdje, mijn grootste liefde. Het duurde even om deze outfit samen te stellen – er was ook zoveel leuks in de winkel … de afleiding! – maar hij is 100% mij, dus victorie! Daarna nog een kwartiertje in de make-up en mijn namiddag was meesterlijk geslaagd.

Bedankt Pinko voor de namiddag & de outfit. xxx

 
 
 

21 comments

 1. Miljaar. Net verliefd geworden op heel veel dingen die ik niet kan betalen. Happy Sunday :D

  • Lisha /

   Hahaha! & Jij ook, Stamatia! <3

 2. Superleuke outfit ! I looove Pinko, hebben ze altijd zo’n leuke dingen.

 3. Lien /

  Wooh! Da’s precies de hemel op aarde! En die outfit die je hebt samengesteld: liefde. Echt heel leuk. :)

 4. Diana /

  Waw, prachtige outfit! Ik loop supergraag rond in een jogging #shameonme Maar nu heb ik wat inspiratie voor een mooie outfit ermee :)

 5. Kim /

  Leuke outfit, hoewel ik bij joggingbroek “no no no!” dacht vind ik het toch geslaagd. Schoenen en jasje zijn :luv:

 6. Soesja /

  Wauw, je outfit is echt heel leuk! Zo is een joggingsbroek hartstikke fashionable :)

 7. Esmay /

  Shit, waarom laat jij MIJ dit zien? Nu heb ik ook instant liefde voor die winkel. En je outfit is prachtig, leuk met die joggingbroek!
  Oh … je figuur is to die for. :love:

  • Lisha /

   Awww, thx Esmay! I beg to differ, maar mijn ego dankt je. ;) <3

 8. Mooie foto’s, en je nieuwe outfit staat je super! Ik zie veel pailletjes en veel goud in de winkel, I like! :-)

 9. Zo’n mooie kleren, zelfs de joggingbroek is geweldig mooi en classy!

 10. V. /

  Aaaahh die schoemen, o m g!!

 11. Chiara /

  Zucht … Zoveel mooie kleren die ik eigenlijk niet kan betalen maar waarvan ik hoogstwaarschijnlijk toch zal vallen voor een kledingstuk met glitters. Een beetje een brutale vraag, maar hoeveel was die joggingbroek precies?

  • Lisha /

   Dat weet ik niet. :$

 12. Yasmine /

  Heel mooie outfit !!

 13. Kelly /

  Dat ziet er uit als een geslaagde dag, en wat staat de outfit je ontzettend goed!!

 14. petra /

  Nu wil ik ook alles uit de shop…
  Superleuke outfit, staat je super!

 15. S. /

  oh wauw! won ik maar de lotto, ik zou weten wat te doen :-)

 16. Kimsh /

  Geweldige outfit! Staat je echt prachtig! En je haar lijkt wel van goud :3 Goudlokje leeft! :p Oh en dan heb ik het nog niet gehad over die SCHOENEN!! *Step awaaaay from the wishlist*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>