Joliette

Persoonlijk: opgebruikte producten (pan porrrn)

Gerucht doet de ronde dat ik te veel producten heb om de dingen ooit op te gebruiken. Ummm … I wish. Wat, geloof je me niet?! Ha, check deze bewijsstukken dan maar eens. Bij deze spullen raakte ik de bodem of heb ik zelfs helemaal opgemaakt:

foto boven M.A.C. Mineralize Skin Finish in Medium Plus (Eén tint te donker voor me. Gebruik hem om te contouren.) – M.A.C. Studio Sculpt foundation in NW20 – M.A.C. Select Cover Up in NW20 – M.A.C. oogschaduw in Naked Lunch (m’n tweede alweer) en Vanilla – M.A.C. lipstick in Lickable – Chanel Allure in Emotive - Estée Lauder lipstick in Tiramisu

D&G La Roue de la Fortune EDT – Viktor & Rolf Flowerbomb EDP

Garnier Intensive 7 Days smoothing body lotion met cacaoboter – Kiehl’s Ultra Facial Cream (m’n tweede pot) – Dermalogica Skin Smoothing Cream - L’Occitane hand lotion in Fleur Chérie (nog niet volledig op) – Kiehl’s Whipped Crème de Corps - Smith’s Rosebud Salve

Beetje onnodig om nog te vermelden dat ik dit hele fijne producten vind, right? <3

Welke producten heb jij recent opgebruikt / waarbij raakte je pan?

 
 
 

21 comments

 1. Esmay /

  Ah tof :D
  Welke producten ik. Mmm. Nog niks (A)

 2. Kirsten /

  Mijn flower Bomb is ook op.. Als enige in een hele lange rij van producten die ook gebruik of koop.. Lancome heeft vorig jaar een speciale editie van Juicy Tubes gemaakt en daar zijn er inmiddels ook twee van doorheen gegaan. Zo`n lekkere smaak, honing. Verder liggen er zonder overdrijven dertig lipsticks van Chanel, tig oogproducten van met name Sisley en noem het verder maar op in de kast, maar er gaat maar heel weinig echt op!

 3. Ahhh heerlijk is dat he, als je wat op maakt!
  Heb ook steeds meer spulletjes die langzaamaan aan het opraken zijn, which means I canz shop for new stuff!

 4. Ik vind het altijd zo jammer als lipsticks op zijn. Die bodylotion van Garnier is ook bijna uit hier en mn Naked Lunch mag er ook bijna aan geloven. Zo weet ik tenminste dat ik ze gebruik :d

 5. oogschaduw wet ‘n wild, scrub action, elvive shampoo. Ik vind het soms wel erg balen dat een product op is, maar soms ben ik er ook wel blij mee.

 6. fijne producten! Die Kiehl’s bodybutter ziet er echt héérlijk uit!

 7. Aranka /

  Ik vind dat er altijd zo ontzettend gaaf uitzien, panporn! Ik heb alleen nog maar een klein porntje in mijn mac oogschaduw palette.

 8. haha, ben trots op je ;)

 9. Allemaal superfijne producten zeg, begrijp wel dat ze zo snel zijn opgegaan ;) !

 10. Manon /

  Haha, funny! Je hebt die garnier bodylotion echt helemaal leeggeknepen, looks cute :lick:
  Ik ben niet meer één met panporn. Sinds mijn MAC blot powder de pan raakte, werd alles zo tastbaar en na 1 keer vallen lag mijn MAC blot powder als as op de grond.. :ween:

 11. Leuk om te zien! Zitten een boel mooie/fijne producten tussen ^^

 12. Ik gebruik eigenlijk zelden iets op, behalve dan shampoo, conditioners en verzorgingsproducten. Al heb ik ook een aantal lipsticks die niet lang meer gaan meegaan :)

 13. Lija /

  Gek is dat he? Maar vind dit ook heerlijk om te zien :) Net zoals nieuwe aankopen (die dus nog tjokvol zitten) hoor!

 14. Sanne /

  Ik raakte pan bij m’n MSF natural…omdat ik ‘m liet vallen! Kon en kan mezelf wel voor m’n kop slaan!!
  Heb nog een treurig beetje in een potje weten te verzamelen :ween:
  Ik heb een oogschaduw vd Bodyshop die ik echt superfijn vind en waar ik bijna m’n 3e van moet kopen.

 15. Zitten zalige producten tussen, begrijpelijk dat je ze hebt opgebruikt ;) Bij mij gaat de Kiehl’s whipped body butter er ook heel snel door.

 16. Leuk artikel!
  Ik heb al een oogschaduw opgebruikt uit mijn naked palette en de tweede komt er ook aan. Ook heb ik twee keer de pan geraakt in dat palette.

 17. ik blijf steeds terug kijken naar dit artikel. Ik vind het echt knap dat je lipsticks hebt opgemaakt! Ik heb emotive ook en een tijdje ook best vaak gedragen, maar ik krijg het niet op denk ik. Elke keer als ik hier naar kijk dan denk ik.. ” ik moet vaker op een dag lippenstift bijwerken!”.. Ik heb gewoon respect voor je lippenstift gebruik! Dit betekent dat je gewoon elke dag de hele dag door lippenstift op hebt.. am i right?

  • Lisha /

   Lol! Thx Seren. :)
   Ik heb (bijna) altijd lipstick op, maar heel vaak niet-fel, work-proof, jeweetwel. Hoewel ik steeds vaker steeds fellere lipstick draag.

 18. Maaike /

  Leuk om te zien :) Ik maak elke maand een round’up van alle spullen die ik heb opgebruikt. Daar zit niet zoveel make-up tussen. Vooral shampoos enzo. PS: zeker dat medium plus te donker is? Ik heb die ook, en nu, in vakantietijd, is hij perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>