Joliette

NOTD: Rosé merveille

Ah, Bourjois nagellak. Dat is … éven geleden. Ik gok een jaar of drie, vier. De flesjes zijn nog steeds hetzelfde als toen. De vorm en dop vind ik wel grappig, maar de print op het etiket? Laat ons zeggen dat het mijn fancy niet ticklet. De kleur leek me echter wel wat, en paste perfect bij mijn outfit deze ochtend, dus schilderde ik vrolijk mijn nagels lieflijk roze in één, twee, drie lagen.
Ben ik het of lijkt het nu of ik gelnagels heb? Hm … Kan niet zeggen dat ik head-over-heels ben, maar ik vind het resultaat nog wel leuk. Benieuwd of het lang blijft. Ik hou jullie op de hoogte!

En verder vandaag:

Viktor & Rolf Flowerbomb EDP, DuWop Lip Venom primer met daarover Dior Addict lipstick in Beige Perfection. Dior Crème Apricot om mijn nagels te voeden en Chanel bril + Kipling handtas comme (presque) toujours.

update (22/07)

Het gelnagel effect verdween toen de nagellak 100% uitgehard was. Snel drogen doet hij namelijk niet. Dit is de staat van mijn nagels vandaag, dag vier met de lak. Ik ben ermee gaan werken, heb een paar afwassen gedaan (zonder handschoenen) en gepoetst met allesreiniger (ook zonder handschoenen). Die chips zou ik dus met bijna élke nagellak hebben.

 
 
 

17 comments

 1. Hm, ik vind de kleur niet verkeerd, maar het is net iets té baby pink voor mij. En ja, je nagels zien er inderdaad uit als gelnagels :-)

 2. Kim /

  Iets te licht roze naar mijn smaak. Ik heb gemerkt dat het perfecte roze vinden nog geen makkelijke opdracht is. En Flowerbomb, ook hier groot favoriet :luv:

 3. Het is inderdaad net of je gelnagels op hebt, ik vind dat er juist wel gaaf aan! Vind het kleurtje ook erg mooi, ik hou wel van lichte nagellakkleuren:)

 4. Wat een lief kleurtje, ik snap wel dat het niet voor iedereen is 😉

 5. Ik vind het wel een schattig kleurtje. wel een beetje standaard eigenlijk!

 6. Dat is een prachtig kleurtje! Helemaal mijn meug 😉

 7. Dit kleurtje heb ik ooit als gelnagels gelakt. Ik vind het leuk, maar je raakt het echt snel beu. Mixed feelings

 8. Esmay /

  Ik vind het wel een schattig lakje! Wel jammer van die drie laagjes, ik heb zo’n zelfde kleurtje die dekt in 2. Dan gebruik ik die liever! – haat aan wachten , uhu –

 9. Nicole /

  vind het wel een leuk kleurtje, alleen lijkt hij nogal dik op je nagels te liggen (waardoor het wat op gelnagels lijkt wellicht?)

 10. Sarah /

  Wat een mooi kleurtje!

 11. Soesja /

  Cute kleurtje, ik vind Bourjois altijd wel leuk :) Ik wil nog heel graag Vert Chlorophylle van deze collectie! Bleu Fableux is in ieder geval zeker een aanrader!

 12. Mooi kleurtje hoor, zou ik niet 123 denken als ik het flesje in de winkel zou zien.

 13. Mariel /

  Prachtige kleur roze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>