Joliette

NOTD: Péridot

Deze it-lak van Chanel draagt de naam van een edelsteen, en ziet hij d’r niet uit als een compleet juweeltje? Hoewel ik de link niet meteen leg met peridoot. (Ok, dat is een groene steen …) Het doet me eerder denken aan het duochrome schild van een scarabee. De basis is een olijfgouden kleur overgoten met een prachtige petroleumblauwe shine.
Maar hoe uniek en eye-catching Péridot ook mag wezen, deze nagellak is géén in-your-face kleurtje en blends verrassend mooi met mijn huidskleur. Zoals het een echte beautyblogger betaamt, ben ik druk in de weer hele outfits af te stemmen op deze nagellak. Ondervinding so far? Péridot maakt zelfs een pyjama glam. Serieus.

Wil je’m ook? Aangezien hij limited edition en héél gewild is, is het aangeraden je met spoed naar de dichtstbijzijnde parfumerie te begeven. Ik heb er zelf ook even op moeten wachten. (Jawel, ik stond op een wachtlijst voor nagellak.) Maar so worth it!

E D I T (05/09/11) Hij zou permanent worden!

 
 
 

20 comments

 1. Dit keer probeer ik het it-lakje van Chanel te weerstaan, na de verschrikkelijke lak-ervaring die ik had met Mimosa (vijf laagjes!)… Maar het wordt me wel een beetje lastig gemaakt zo :oeps:

  • Charlotte /

   5?! Bij mij is één goede net niet mooi genoeg, maar met 2 volledig dekkend!

  • Mimosa was ook horror bij mij!

 2. Manon /

  Ik vind dit eerlijk gezegd niet een hele mooi kleur voor alledaags. De groene ondertoon maakt het een beetje een -puke- kleurtje.. Maar hij oogt wel erg chic op je nagels! En hey, voor feestdagen is dit natuurlijk het perfecte kleurtje.

 3. wat een prachtige lak 😀

 4. Esmay /

  Op een of andere manier vind ik hem wel tof,
  maar op een of andere manier vond ik hem ook weer niet zo heel speciaal haha!

 5. Heb gisteren superhard staan twijfelen in de parfumerie als ik hem zou meedoen of niet, hmmm ik wil hem ik wil hem ik wil hem !! *rent naar de parfumerie *

 6. Ik heb hem ook kunnen bemachtigen! Ik vind het ook een superleuk kleurtje!

 7. I love it! :love: :love:

 8. Dhini /

  Heel erg mooi

 9. Joelly /

  gisteren was ik in de bijenkorf in Amsterdam en da

  • Joelly /

   * en daar hadden ze hem nog !!!!!!!!(steeds?)
   HA! dus ik superblij 😉
   prachtig kleur <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>