Joliette

NOTD: I Vant to Be A-lone Star

Ah, ik ben verliefd op deze kleur uit de O.P.I. Texas collectie … Of het al dan niet een Riva dupe is weet ik niet, aangezien ik die niet heb kunnen bemachtigen. (Ja, I know. Er zit nog steeds een diepe deuk in m’n hart.) Het is in ieder geval exact het lieflijke blauw waar ik voor viel in deze Georgia May Jagger shoot door Karl Lagerfeld.

I Vant to Be A-lone Star lakt makkelijk en dekt erg goed voor een pastel. Op deze foto draag ik twee laagjes. Heb hem al het hele weekend op – geen chips en maar een beetje tipwear. Ah, liefde!

Zo mijn kleur voor deze lente!

Ik kocht hem bij Instant Spa in Antwerpen.
 
 
 

19 comments

 1. Jessica /

  Wel een speciaal kleurtje; staat je goed!

 2. Milady /

  Oh, wat een mooie kleur! Heel erg rustig.

 3. Ik zat te twijfelen of ik die zou kopen of niet. Deze swatch heeft mij overtuigd. Mooi kleurtje!

 4. Joyce /

  Staat je echt mooi! Heb je trouwens een nagelgroeitrucje?

  • Lisha /

   Umm … nee. :’) Hoewel, het Hérome Growth Explosion serum heeft twee jaar geleden gezorgd dat ik m’n nagels plots lang kon laten groeien. Sindsdien niets meer gedaan. Gewoon gezond eten enzo (ik eet veel dingen met calcium, meer kaas dan goed voor me is waarschijnlijk, hihi…)!

 5. Esmay /

  :love: Hij is écht mooi dit kleurtje!

 6. Lieke /

  Heel mooi!

 7. Helena /

  Dit is precies het kleurtje wat ik nog zocht :D

  • Lisha /

   Ik oook! Ben heel blij dat ik ‘em gevonden heb. :love:

 8. Lisa /

  Erg mooie kleur! :)

 9. Lies /

  Hoeveel kost ze in de Instant Spa?
  Ik vind OPI nagellak hier eigenlijk echt overpriced (13 à 15 euro!), terwijl ze in Amerika véél goedkoper is. Jammer! xD

  • Lisha /

   €13 en een beetje. Weet niet exact hoeveel.

   Alles is goedkoper in Amerika, helaas. Maar ik zie nagellak echt als een volwaardig accessoire, dan vind ik de prijs wel çava. Goedkoper dan een nieuw shirtje.

 10. Danique /

  Toevallig, ik mocht een nagellakje uitzoeken van de nieuwe collectie, en heb deze ook uitgekozen! Ik dacht eerst dat het niks zou zijn, aangezien ze zogenaamd ”semi-transparant” zouden zijn; maar daar merk ik niks van! echt een supermooi kleurtje, heel zomers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>