Joliette

NOTD: Geometric greenery

Fear not, ik ga het niet hebben over het kunstig snoeien van buxus en consorten. Eerder over het kunstig knippen van plakband om er vervolgens deze manicure mee te maken. Nu ik geproefd heb van de scotchtape-techniek ben ik niet te houden en zit ik regelmatig te knoeien met dat sticky spul op mijn nagels. (Eh, to each their own …) Deze specifieke nail-do creëerde ik met Here Today, Aragorn Tomorrow van O.P.I. als basis en Chanel Péridot als driehoeken.

Eigenlijk kan het simpeler, bedacht ik achteraf. Je kruist gewoon twee rechte stukken plakband en dan hoeft er geen schaar aan te pas te komen. Maar mijn praktische geest werkt traag, en ik had ondertussen al driehoekjes zitten knippen. Tja. Maar het resultaat is hetzelfde. En I like! Het bijna-zwarte groen in combinatie met het duochrome goudgroen van Péridot geeft een leuk contrast.  Het volgende op de lijst is een over-the-moon manicure met deze twee …

 
 
 

22 comments

 1. Elien /

  Leuk gedaan zeg :)

 2. Manon /

  Leuk gedaan zeg! Ik hou hiervan

 3. Selina /

  Mooi! Erg leuk gedaan :)

 4. Miranda /

  erg leuk gedaan;D

 5. Jorna /

  Wat een chique nailart! Perfect voor de feestdagen. Gorgeous!

  • Lisha /

   Had ik nog niet aan gedacht! Ja best wel eigenlijk hé? 😀

 6. Nicole /

  heel leuk gedaan!

 7. Yara /

  Leuk! Maar komt die How to van die nail art Thunder nog? :3
  of iestie al geweest? ben benieuwd!

  • Lisha /

   Die maak ik wanneer ik de tijd heb… Wil een filmpje doen.

 8. Heel mooi! Kleurencombinatie dik geslaagd 😉

 9. Esmay /

  Me liking it! :love:

 10. Leuk gedaan, de kleuren passen goed samen.

  • Lisha /

   I knew you would! Btw, we moeten nog eens voor sushi, lady!

   • line oshin /

    we hebben nog wel wat rollen te gaan…

 11. LST /

  Leuk gedaan! Ik Ga het ook eens proberen :)

 12. suzanne /

  leuk, beetje edgy!

 13. Dhini /

  Mooi combinatie

 14. kirst /

  super mooi en ik ben ook fan van het nailarten met plakband! Super handig en leuk!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>