Joliette

Nini’s shoplog: beautymeet Amsterdam

Jullie hebben natuurlijk Lisha’s verslag al gelezen van ons dagje Amsterdam. Zoniet, get your sexy ass naar haar artikel. Ik vat even kort samen:  Kelly (onze gids), Kim, Valérie, Astrid, Roxanne, Hanne, Lisha en ik gingen eergisteren gezellig shoppen in A’dam. Met allemaal een  lijst van winkels waar we zeker binnen wilden die dag, vertrokken we aan het station. Na een korte wandeling (en lunch) kon de shopping-spree beginnen! Na lekker geshopt te hebben in de overvolle straten en winkels (waaronder : bijenkorf, skins, make-up store, M.A.C. , River Island, H&M, Zara, Pieces …) namen we afscheid van Kelly en sprongen we terug op de trein richting Antwerpen. Enkele horror-verhalen en urban-legends later (jawel: zes beauty-bloggers in een trein die twee uur lang kletsen over horrorfilms!) kwamen we weer aan in Antwerpen. Samen met Roxanne sloten we onze dag af met een lekkere hamburger, namen afscheid, en gingen met pijnlijke voetjes maar een brede glimlach naar huis.

Benieuwd wat ik gekocht heb?

All That Glitters, M.A.C.

Deze ‘All That Glitters’ oogschaduw stond al maanden op m’n verlanglijstje. Ik moet toegeven, ik heb ‘m niet zelf gekocht. Na een tiental minuutjes spastisch te staan smeken om hulp in de M.A.C. store en al 4 keer te zijn voorgekropen liet mijn geduld het afweten en ben ik pissig terug naar buiten gegaan. Wat moet een meid doen voor een beetje aandacht?!
Toen ik mijn verhaal  in alle colère deed tegen Kim, kwam Lisha naar buiten met een brede “You’re gonna love me”-smile op haar gezicht. Ze had voor mij de oogschaduw gehaald! <3

Toen ik op het station bijna agressief werd van de dorst, stormde ik HEMA binnen. Na een flesje water gevonden te hebben, besloot ik toch maar eens verder rond te snuffelen. Toen ik bij de cosmetica-display kwam, en ik dacht aan mijn oude oogschaduwborstel, vond ik het maar eens tijd om mij er een nieuwe aan te schaffen. Ik wist dat HEMA niet duur was, maar toen ik de prijzen zag kon ik het zéker niet laten. 3 borstels voor nog geen €7, ik ben fan!

Bij Skins kocht ik een Rosebud Salve voor €10. Rosebud Salve is mijn favoriete remedie tegen droge vlekjes en gebarsten lippen. Ik heb een onderlip die constant gebarsten is, en heb al alles geprobeerd, het enige dat echt werkt : Rosebud Salve! :yes:

Mijn vaste stop in Douglas: het Herôme rekje. Ik vind de lakjes allemaal zo aangenaam. Daarbij, lakjes met de namen van steden spreken mijn enorm aan! Ik had er al twee thuis Nice en Antwerp. Nu aan de collectie toegevoegd : Frankfurt (een donker blauw) en Bogota (een licht blauw dat heel sterk lijkt op de kleur van de muren van mijn kamer… toevallig. Ik <3 licht blauw!)

Ook plannen om in het buitenland te shoppen? Waar dan? Wat is je verlangslijstje?

tekst: Nini
foto’s: Lisha
 
 
 

21 comments

 1. Leuke spulletjes. Binnenkort ga ik winkelen in Brussel, maar ik heb nog niet echt een wishlist klaarliggen.

 2. Bogota lijkt me een heel erg mooi lakje! Telkens ik me in het buitenland vertoef en er is een Sephora aanwezig, vind je me daar. Die zouden ze toch ook eens in ons belgenlandje mogen openen…

 3. Hey Nini, leuke shoplog! En ook erg leuk geschreven, guess it runs in the family, huh ;)

  (Aangezien de commentluv hier niet zichtbaar is om aan te vinken, spam ik zelf maar wat :p HAH! http://cherryplumsky.blogspot.com/ )

 4. sonja /

  weer zeer mooie foto’s zoals steeds!!!!!

 5. Elien /

  Leuke dingen! Wat lief van Lisha ook :)

 6. Eline /

  fijne producten!

 7. Esther /

  Wat leuk, en wat heb je een lieve zus zeg. :)

 8. Roxanne /

  Wooohooow! Leuk! :yey: Wanneer volgen de reviews, Nini? ;)

 9. Caro /

  ooh leuk:D vooral de nagellak vind ik super:)

 10. Kelly /

  Leuk geschreven Nini ! Moet je zeker vaker doen hé ;)

 11. Esmay /

  Leuk geschreven!
  En hele leuke dingetjes gekocht! :D
  Je moet vaker voor Joliette schrijven, is leuk!

 12. leuke spulletjes! ik wil graag nog een keer in londen en antwerpen shoppen (cliche, maar wel heel leuk!)

 13. Teddy /

  Wat een leuke spulletjes. Die blending brush van HEMA is echt fijn voor dat geld.

 14. Angel /

  Leuke spulletjes!

 15. Astrid /

  Leuk dagje gehad zo blijkt. Ik zit al een tijdje in make up maar sommige dingen kende ik nog niet voor ik jou blog begon te volgen, zo weeral iets bijgeleerd ;)
  Astrid xxx

 16. hanne /

  twas heerlijk met jullie :d

 17. Leuke spulletjes heb je gekocht!
  xMartine

 18. Erg leuke spulletjes! Vooral de nagellakjes lijken me erg mooi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>