Joliette

Nini test: zachte lippen met The Body Shop

Het is bijna zomer en iedereen gilt tegelijkertijd: “omg wtf YEY!” Ik niet. Ik heb namelijk diva-lipjes en voel het drama al komen. Velletjes, kloven, gesprongen lippen … het is bij mij niet alleen een probleem dat zich ‘s winters voordoet. Een beetje zon en voila: non-kissable lips. Als in echt, héééééél de zomer lang.
Ik krijg vaak de tip dat ik balsem moet smeren. (Serieus?! Ik ben de zus van een beauty-blogger, maar ik heb nooit aan een balsem gedacht? Euhm …) Been there, done that, helpt niet. Dus wat doe je dan? Wennen aan het feit dat in elke parfumerie de vraag krijgt “Kan ik je ergens mee helpen? Misschien iets voor die lippen van jou?” Wenen in een hoekje? Hell, overgaan tot het ritueel verbranden van die stomme lippenbalsems?

Dat zijn opties. Maar als zus van een beauty-blogger heb je benefits, dus toen The Body Shop vroeg of ze me een lip treatment mochten toesturen dacht ik “tja, dat zullen we dan ook maar eens proberen“. De afgelopen weken heb ik de producten getest. Vandaag mijn review.

scrub & balsem

Toen ik de scrub voor het eerst zag dacht ik hell no! Als ik dat op m’n lippen moet smeren kan ik even goed een uurtje in de zon gaan liggen, zelfde effect: KABOOM!, lippen aan flarden. Maar (onder lichte dwang van Lisha) heb ik het dan toch maar geprobeerd, en om eerlijk te zijn, deze scrub is geweldig. Hij doet z’n werk maar is helemaal niet hard of pijnlijk.

Dan op naar de balsem. Hij is heel zacht en geeft je mooie glossy lippen. Je kan hem makkelijk zo dragen, zonder een lipgloss, maar je kan hem natuurlijk ook dragen met een mooie lipstick. Dat heeft mijn voorkeur at the moment, hihi.

de Colourglide lipstick

Deze 4 lipsticks zijn lekker nude/neutraal. Sinds ik maar 15 ben is dat mooi meegenomen. De kleuren spraken me al aan, de verpakking vond ik ook leuk, nu alleen het effect nog. En ja hoor, effect? Check! Zoals hun naam al doet vermoeden glijden deze lipsticks lekker zacht over je lippen. Toch zijn ze iets ‘harder’ en daarom zuinig in gebruik. Ze geven je een mooie semi-transparante maar op te bouwen dekking en blijven erg lang zitten. Ook een groot pluspunt voor mij is dat je ze makkelijk kan weghalen zonder dat je daarna nog ziet dat je lipstick op hebt gehad (wat vaak wel het geval is – denk aan de matte M.A.C. lipsticks).

Ook kan je ze dus dragen over de balsem. Dan krijg je een heel leuk transparanter, juicy effect.

42 Dusk Pink, 06 Clover Pink, 14 Pink Ginger, 10 Soft Heather

@ Lisha’s opmaaktafel

42 Dusk Pink

06 Clover Pink

14 Pink Ginger

10 Soft Heather

de Colourglides (en de balsem) in mijn lippie stash

Conclusie: De combinatie van scrub, balsem en lipstick zorgt voor een langdurige verzorging. Lip treatment, inderdaad! Ik heb minder last van diva-lipjes (eerder diva in a good way, dan!) sinds ik ze gebruik, ook al heb ik ‘s morgens niet gescrubt of balsem gesmeerd. Een echte aanrader!

review geschreven door Nini
 
 
 

22 comments

 1. Esmay /

  Wat een leuk artikel zeg :D
  Mooie foto’s ook weer , as always! :D
  Ik wil die hele lip treatment ook wel proberen haha!

 2. Joan /

  Klinkt goed! Volgens mij ook wel iets voor mij, aangezien ik vaak last heb van droge lippen.

 3. 06 Clover Pink is prachtig!

 4. Freya /

  Leuke schrijfstijl, Nini! :yey:
  Was niet zo op de hoogte de lipproducten van TBS maar die Clover Pink lijkt very pretty!

 5. Linhtj /

  die treatment roept mijn naam! ik heb ALTIJD last van droge lippen en velletjes ! kan nooit gewone lipstick dragen! :(
  hoeveel kosten ze ? en is het al verkrijgbaar? :D

  • Nini /

   Volgens een al wat oudere post van Lisha kosten deze lipsticks 10 euro per stuk. En ja hoor, ze zijn al verkrijgbaar =)

 6. Ik gebruik zelf ook al heel lang de scrub, die is heel fijn.

  Mooie foto’s.

 7. Aranka /

  Klikt goed! Ik heb laatst ook een TBS lipstick gekocht ben erg tevreden.

 8. ik vind ze er wel mooi uit zien :D

 9. Anna /

  Ohhh die scrub wil ik!

 10. Elien /

  Leuke review zeg :) Het ziet er echt goed uit, mijn lippen durven in de zomer ook nogal droog worden dus dit kan handig zijn dan!

 11. Vera /

  Echt leuk geschreven! En het lijken me superleuke producten. Ik wil die lipsticks, haha!

 12. androgynes /

  klinkt misschien creepy maar nini heeft echt mooie lippen :’D

 13. Soft Heather vind ik erg mooi. Klinkt als een fijn product!

 14. kelly /

  Leuk stukje Nini, je schrijft net zo leuk als je zus ;)
  Ik had nog noooit van zo’n scrub stick gehoord!
  Ziet er wel heel erg fijn uit, toch maar eens proberen :)

 15. Soesja /

  Haha je schrijft geweldig! Klinken als fijne producten, zag ze vandaag nog staan bij TBS maar ben helaas completely out of money :( Deze hou ik in m’n achterhoofd, kan voor de winter nog wel eens van pas komen! In de zomer heb ik gelukkig weinig last van droge lippen :)

 16. Leuke schrijfstijl Nini!
  bbyangelx.blogspot.com

 17. Heel leuke review
  zal ik zeker ook eens proberen

 18. Oeh die scrub en balsem lijken me wel wat! Ik vind trouwens dat je heel goed schrijft, echt leuk en vlot om te lezen, zit blijkbaar in de familie ;-)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>