Joliette

New* in: Michael Kors heels & Naiomy Gold ketting

Rommelig bureau & bureaublad helemaal gratis erbijjj.

Deze Michael Kors schoenen heb ik éigenlijk al sinds april. Oeps! Ben er gewoon nog niet toe gekomen ze te showen, maar showen I will! Dus dan maar vandaag – les voilà! Ik shopte ze bij New Paris Londres en het zijn mijn go-to heels voor ‘t werk. Ze zitten ongelooflijk comfy en … tja, ik draag ze zo vaak en overal dat ik er al mee naar de schoenmaker moet. Om de puntjes te laten bijwerken en de hakken te laten herstellen. Of ze die spiegels terug kunnen oplappen? Fingers crossed.

Tragisch weer voor foto’s. Note to self: zien voor belichting … Note to sun: fuck you.

Stond ook nog op mijn lijst met ‘to show’ goodies: mijn Naiomy Gold ketting. Cadeautje van het merk voor mijn Blog Award. Maakt eveneens deel uit van mijn nieuw uniform want love it lots. Ik draag hem 90% van de tijd met het tijgeroog op mijn huid, dus de gouden kant naar boven. Ik <3 een beetje minimalisme, namelijk. Maar op zonnige dagen (vandaar het hoge percentage, damnit) vind ik de steen dan weer mooi uitkomen. Zucht … Oh zon, where art thou?!

 
 
 

13 comments

 1. Pretty heels & lovely necklace :love:

 2. Mooie schoenen! En nog comfortabel ook? Score! :)

 3. Alyssa /

  Wow, love the shoes!!

 4. Esmay /

  Die ketting is echt geweldig mooi!

 5. Hele mooie items!!! De schoenen zijn echt prachtig!

 6. Ik hou van je schoenen!! :love:

 7. Wauw, beide prachtige items! B)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>