Joliette

M.A.C.’s Viva Glam! met Gaga & Cyndi

Elk jaar (sinds 1994) brengt M.A.C. een Viva Glam! lipstick uit waarvan de opbrengst naar het M.A.C. AIDS fund gaat. En niet een beetje, maar elke cent van de verkoopsprijs! Ik betaalde de lipstick €17 en wat centjes, dus je hoeft er niet al te diep voor in je portemonnee te duiken : win-win situatie!

Dit jaar tekenden Lady Gaga & Cyndi Lauper – goed voor een baby-barbie roze en een fris roze-rood. Nu, ik heb wel een beetje een geschiedenis met lila lipstick, maar besloot toch om voor Cyndi te gaan. Het is echt een perfécte kleur! De MA bracht hem op bij Nini maar mij staat hij evengoed. Moet je weten dat zij een iets donkerdere huid heeft met een warme ondertoon en ik een bleekscheet ben met een koude ondertoon.
Toch … als ik ‘n keer tijd, geld en ballen heb ga ik wel eens terug voor Gaga.

De dames op de launch die 1 mei via
het web te volgen was. Fierce!

Morgenvroeg show ik jullie m’n Cyndi – één late-night-post is al genoeg denk ik zo 😉
 
 
 

11 comments

 1. Lee /

  Ik ben benieuwd hoe ie staat 😀 Alhoewel die roze me ook wel mooi lijkt!

 2. oehhh ik was benieuwd naar Cyndi en ik ben juist voor gaga gegaan !
  En ben tevreden over gaga 😀 heerlijke kleur !

 3. Katia /

  Oehh ben super benieuwd! :bloos: Ik ga hem denk ik ook halen, ben de laatste tijd helemaal into red lips door de beautymeet! :yey:

 4. Stephniie /

  ik heb ook de cindy gekocht, en ik ben helemaal blij met dit kleurtje! ik ben serieus aan’t overwegen een back-up te halen, ik was al lang op zoek naar het perfecte rood voor mij, en dit is echt super! ^^

  • Stephniie /

   Lap, cyndi dus ^^ Te snel en te hevig aan’t typpen ^^

 5. Suzy /

  Ik zou ze eigenlijk allebei wel willen :( Maar ja, de dichtstbijzijnde MAC counter zit in Wijnegem 😛

  • Lisha /

   Ik kan steeds kiezen: ga ik naar ‘t stad of naar het shoppingcenter? Hmm …
   Ben echt met mijn gat in de boter gevallen – al hadden ze misschien ook nog een filiaal in mijn wijk kunnen zetten … 😉

 6. Hanne /

  Ik ga morgen ook 1 van de 2 gaan kopen :)

 7. esmay /

  echtmooi 😀 Laday Gaga vind ik mooi (de lipstick :P)

 8. Inge /

  Ik heb zaterdag ook de Gaga gekocht, alhoewel dat de Cindi ook heel mooi was, hmm mss toch nog eens binnenspringen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>