Joliette

M.A.C. Lips & Tips fashion sets

Oeps! Liet in al mijn enthousiasme bijna mijn wishlist vallen … En god knows dat het een groot gat in mijn vloer zou zijn met de overload aan fab make-upjes, parfums en killer outfits + accessoires die daar dezer dagen op staan. And it’s about to get even heavier, babes!
Dior deed het voor met z’n vier delish Addict Extreme lipsticks + lakjes, M.A.C. doet het met zijn eigen klassiekers en matcht lippen en nagels in o.a. de cult-kleuren Russian Red (mijn favoriet), Saint Germain en Myth. YES PLEASE!¬†Wordt tegen mei in de M.A.C. stores verwacht.

Saint Germain & Morange

B R O N : Temptalia

 
 
 

9 comments

 1. Esmay /

  Very fab! ūüėÄ

 2. Leuk ! Saint-Germain is een van mijn favs !

 3. Jaaaa, ik kijk er ook echt naar uit! Er zijn echt een paar sets die me enorm aanspreken!

  • Lisha /

   Mij ooook! En superslim plan want we denken natuurlijk meteen in sets … (ka-tsjing!)

 4. Saint-Germain vind ik echt heel mooi! Het lijkt een beetje op de nieuwe zomercollectie van Bourjois, zo’n snoepjesachtig, lief roze. Echt heel mooi vind ik ze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>