Joliette

M.A.C. Lips & Tips fashion sets

Oeps! Liet in al mijn enthousiasme bijna mijn wishlist vallen … En god knows dat het een groot gat in mijn vloer zou zijn met de overload aan fab make-upjes, parfums en killer outfits + accessoires die daar dezer dagen op staan. And it’s about to get even heavier, babes!
Dior deed het voor met z’n vier delish Addict Extreme lipsticks + lakjes, M.A.C. doet het met zijn eigen klassiekers en matcht lippen en nagels in o.a. de cult-kleuren Russian Red (mijn favoriet), Saint Germain en Myth. YES PLEASE! Wordt tegen mei in de M.A.C. stores verwacht.

Saint Germain & Morange

B R O N : Temptalia

 
 
 

9 comments

  1. Leuk ! Saint-Germain is een van mijn favs !

  2. Jaaaa, ik kijk er ook echt naar uit! Er zijn echt een paar sets die me enorm aanspreken!

    • Lisha /

      Mij ooook! En superslim plan want we denken natuurlijk meteen in sets … (ka-tsjing!)

  3. Saint-Germain vind ik echt heel mooi! Het lijkt een beetje op de nieuwe zomercollectie van Bourjois, zo’n snoepjesachtig, lief roze. Echt heel mooi vind ik ze!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>