Joliette

M.A.C. Après Chic: Amber Glow, Pure & Tender

De ‘Amber Glow’ mineralize blush van M.A.C. stond al een tijdje op de wishlist. Heden geschrapt want aanschouw: all mine! Hij komt uit in de Après Chic collectie, een iet of wat rustigere verzameling warme kleuren na al het glittergeweld van december. Ook gescoord uit deze collectie: de Pure & Tender Tinted Lip Balm. 

The ‘Amber Glow’ mineralize blush has been on my M.A.C. wishlist for a while. But behold: all mine now, at last! <3 It was released during the Après Chic collection yesterday and I went and snatched myself one, of course. Couldn’t leave without a Tinted Lip Balm either, so I went for Pure & Tender.

mineralize blush in ‘Amber Glow’

De blush is zalig als een getinte highlighter wegens de shimmer die ik liever niet op de appeltjes van mijn wangen aanbreng. Ik poeder hem het liefst op mijn jukbeenderen voor een glowy januari-proof blosje. Zo schattig peachy roze … <3 Jammer genoeg blijft hij bij mij niet goed op z’n plek zitten en heeft hij echt wel de iet of wat sticky basis van een foundation nodig en/of een spray Fix + om z’n wanderlust binnen de perken te houden.

The blush is … well … basicly awesome as an highlighter/blush. I don’t want all the shimmer – however subtle – on the apples of my cheecks, I prefer to apply to to the cheekbones. Lovely peachy pink and neutral shimmer for a healthy, slightly glam january glow. Doesn’t stay in place awfully long, though. I apply it over foundation (the dewy tackiness makes it ‘stick’ better) or spray the usual bit of Fix + to minimize its wanderlust.

tinted lip balm in ‘Pure & Tender’

De tinted lip balm is een getinte lippenbalsem die doet denken aan een gloss. Iets te plakkerig om 100% een balsem te zijn (geen go-to lippie als je met losse haren door de stad moet) maar wel fijn, zacht en voedend voor de lippen dus hij ligt op mijn bureau om thuis te smeren. Zo’n glossy finish is gewoon net dat beetje sexier dan een basic semi-matte balsem, nee?
Wel opletten in de winkel: laat je niet verleiden door de ogenschijnlijke gouden shimmer, die zit in de verpakking en NIET in de inhoud ervan, dus NIET in de balsem. Die is gewoon getint transparant.

 swatches

verkrijgbaarheid availability
limited edition
sinds gisteren since yesterday
bij M.A.C. stores / counters of via de Belgische webshop

prijzen price
Mineralize Blush €24
Tinted Lip Balm €20

 
 
 

20 comments

 1. Lise /

  Die blush heeft een enorm mooie kleur seg. Ik hou wel van wat shimmer af en toe.

 2. Volgens mij ben ik de enige persoon hier op aard die niet wild wordt van Amber Glow. Overdosis shimmer en niet mijn couleur. Maar hé, dat is + €20 extra op de bankrekening hé 😉

 3. Bianca /

  ziet er mooi uit!

 4. Ik ben voor de repromote van Stereo Rose gegaan, maar Amber Glow ziet er ook echt prachtig uit.

  • Lisha /

   Ik heb Stereo Rose nog liggen uit een vorige collectie. Prachtig als blush ook, die.

 5. Mooi maar niet overweldigend.. Deze collectie laat ik me misschien wel aan me voorbij gaan;) xoxo

 6. Teri /

  De blushes vind ik altijd heel erg goed, ze geven je idd een mooie gezonde glow!

 7. Kelly /

  Wat een prachtige shimmer heeft deze blush! Ik heb Porcelain Pink besteld en ik kan niet wachten tot ik hem op kan halen bij het postkantoor, omdat de pakketjesman weer eens is geweest als ik gewoon aan het werk ben grrr.

  • Lisha /

   Oh ik HAAT wanneer dat gebeurt! De mijne belt zelfs niet aan en stopt meteen een briefje in de bus. #notamused

 8. Ooooh mamma mia, ik ben verliefd. Ze zijn echt super, super mooi haha! Ik ben sowieso fan van de MAC blushes. Ik heb er nu ook eentje waar ik echt heel blij mee ben. Wel jammer dat ie niet goed op z’n plek blijft zitten (want oooh, wat een mooie kleur).

 9. Gwen /

  Ooh die blush, perfectie <3
  Ik moet me inhouden om het niet te bestellen…

 10. Super mooi allebei!!!

 11. Esmay /

  Oh lord have mercy, die blush is echt too pretty to handle! <3 Love it!

 12. Oehh die blush vind ik echt heel erg pretty!

 13. Vind de MSF wel mooi in de pan, maar de swatch doet me ook niet veel eigenlijk. Misschien als ik hem ‘in het echt’ zie, dat m’n hartje wel smelt… 😀 De andere MSF in de collectie, Porcelain Pink, deed m’n hartje wel meteen sneller slaan! Jammer dat ik niet naar MAC kan aangezien ik in m’n examenperiode zit. :-(

  • Oh silly Alexje, wat zeg je nu. MSF MSF MSF. Is helemaal geen MSF, dit productje! Stomstomstom.

 14. Doet me een beetje denken aan Milani Luminoso baked blush ! Dupes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>