Joliette

Love it: Neutrogena voetcrème

Ik <3 een stel hoge hakken. Thuis loop ik het liefst rond op blote voeten. Lees: perfect recept voor eelt en droge (over)belastte voeten. Dat voel je én zie je. Nu, de lieve handen die wat aan mijn “poezelige voetjes” – ah, mannen … #zucht – willen frullen vallen te ontwijken. Maar sandalen? Met dit weer? DEFINITELY going to happen!

Enter deze Neutrogena crème voor zeer droge en beschadigde voeten. Echt mijn go-to emergency rescue voet-therapie. (Ok, ok, … Ik gebruik deze om de paar dagen wanneer ik paniekerig tot de conclusie kom dat mijn voeten echt heel erg droog & onsexy zijn.) Works a charm. Je smeert, zoekt een manier om een halfuurtje met vettige voeten te functioneren en hocus pocus perfect poezelige pootjes om in je zomersandalen te etaleren.

verkrijgbaarheid
bij sommige apothekers (ik haalde de mijne bij die op de Melkmarkt, Antwerpen centrum)

prijs
zo’n €15

 
 
 

16 comments

 1. Klinkt goed ! Ik ben ook zo’n geval dat téveel op hoge hakken en blote voeten loopt, eelt galore !

 2. mijn voeten zijn ook een ramp de laatste dagen :)

 3. Oh ik heb hem ook en maakt je voeten echt super zacht hè :). Ik vind hem ook heel fijn en al helemaal met dit weer!

 4. Esmay /

  Waarschijnlijk niet in Nederland, anders moet ik per direct dringend op zoek! * kijkt naar droge, uncharming feet*

  • Elle /

   Hey, zeker wel. Als ze hem niet bij de drogis. hebben 100% zeker bij elke apotheek!

 5. Aah geweldig! Vooral dat je maar om de paar dagen moet smeren en dat het dan toch nog goed komt!

 6. Sounds deli! High heels lover, en mijn voeten zien er vreselijk uit. méh :(

 7. Jessica /

  Kan je iets over de geur zeggen?
  (aub geen lavendel of munt geur?!)

  Want ik ben hier wel benieuwd naar!

  • Lisha /

   Vrij neutraal. Ik ruik in de verte vaag meiklokjes. Absoluut geen munt of lavendel. 😉 Dat haat ik ook aan de meeste voetverzorging.

   • Jessica /

    Meiklokjes…. Klinkt goed!
    Ik ga eens kijken of ik deze bij Kruidvat of GB vind.

 8. Sofie /

  Volgens mij zijn mijn voeten echt hopelijk en kan zelfs deze crème me niet helpen :( al vind ik het niet erg om het eens te proberen 😀

 9. Ik moet mijn voeten ook regelmatig insmeren anders vallen ze er gwn af. Vooral van de week na het strand, bah!

 10. Lien /

  Ik gebruik zelf de crème van Rituals, Lao Tze. :)

  • Kimberly /

   Daar ben ik ook fan van, heerlijk! Maar je moet wel van de frisse mint geur houden 😉
   Voor de dames die dicht bij Duitsland wonen: Neutrogena is daar beter verkrijgbaar én meestal goedkoper

 11. Ik probeer mezelf één keer per week een deftige pedicure te geven (nadien ben ik zo’n 5 kilo lichter door al die eelt die eraf komt :-s) en nadien smeer ik m’n voeten in met een dikke laag gouwe ouwe Nivea crème. Heel goedkoop, maar best efficiënt :-)

 12. Ook ik loop regelmatig op blote voeten en heb hierdoor dus hele gevoelige voeten. Als ik dus te lang op schoenen loop, krijg ik brandende voeten, met als gevolg dat ik vaak zooltjes moet kopen. Crèmes smeer ik zeer weinig, misschien moet ik dat maar wat vaker doen en dan rustig 10 minuten wachten totdat ze zijn opgedroogd, zodat ik in mijn schoenen kan springen. Wishful thinking…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>