Joliette

Liefde: de Dior Addict campagne

Lalala … LIEFDE voor deze Dior Addict campagne met Daphne Groeneveld. Instant summery happiness. Het nu al iconische Nederlandse model, één van mijn favoriete gezichten du jour, past perfect bij de girly & supervrolijke Saint-Tropez vibe, nee? Dior verwoordt het zo: “Ze is een atypische schoonheid en de moderniteit van haar onvergetelijke gezicht is een opvallende combinatie van jeugdigheid en ruwe sensualiteit.”. Word! En de parfums?

Dior Addict
Eau de Parfum – Eau Sensuelle – Eau Fraîche

Dior Addict Eau de Parfum

Deze oriëntaalse geur opent met een mix van blaadjes van de mandarijnboom + bloesem van de zijdeboom. In het hart ruik je ‘Selenicereus grandiflorus’ ofwel koningin van de nacht, een tropische bloem uit Jamaica die haar naam dankt aan het feit dat ze één keer per jaar, tijdens een zwoele zomernacht, haar vanille-esque parfum vrijgeeft. De basis van het Eau de Parfum is opgebouwd rond bourbonvanille.

Dioraddict13

Dior Addict Eau Fraîche

De Eau Fraîche is een fruitige bloemengeur met topnoten van pompelmoes en bergamot. De hartnoten zijn fresia, lotusbloem en granaatappel. Het hart bestaat uit een combinatie van hout en witte muskus.

Een review van de Dior Addict Eau Sensuelle lees je morgen.

Foto’s door Tim Walker
Film van Jonas Akerlund
 
 
 

11 comments

 1. Hmmm… ik wil terug naar Saint Tropez!

 2. Kim /

  Heerlijk vrolijk filmpje!

 3. Elien /

  Tim Walker is zowat mijn favo fotograaf. Prachtige foto’s!

 4. Esmay /

  Ze past echt te perfect bij de parfums en bij de hele sfeer erom heen, love it <3

 5. Samira /

  Looks good! en een hele mooie model ook! :)

 6. Prachtige campagne! Heel benieuwd naar de parfums, alleen al de flacon heeft mij ingepakt :) <3

 7. Wat een geweldig filmpje! En ik vind Daphne echt zoooo mooi, zo’n sympathieke Barbie doll face heeft zij vind ik :) En die Eau Fraîche wil ik wel eens proberen, mmm lotusbloem en granaatappel! <3

 8. Céline /

  ik vind de reclame super mooi & leuk liedje
  & ik heb de roze gekocht :D”
  Verry Happy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>