Joliette

Kerst met Yves Rocher: Miel d’Oranger

Ik kreeg onlangs deze kleine sneak peek binnen van de Yves Rocher kerstcollectie. Dat wordt fijn badderen dit eindejaar! Afgelopen december stapten we nog in de douche met de heerlijke marrons glacés producten en ik hoopte eigenlijk op meer van dat. Helaas zien we deze zoete kastanjegeur niet terug in 2010. Maaarrr niet getreurd! Want dit jaar komt Yves Rocher met een lijn die geurt naar oranjebloesemhoning: miel d’oranger. Yum much?!

Honing is in feite ‘s werelds oudste schoonheidsmiddeltje. Dankzij z’n vochtinbrengende en verzachtende eigenschappen is dit vloeibaar goud dan ook prima op z’n plaats in de badkamer. En dit najaar dus ook in die van mij! De producten zijn volgens Yves Rocher zacht voor de huid én voor het milieu want ze zijn geformuleerd met makkelijk biologisch afbreekbare bestanddelen.

Bad- en doucheschuim
50 ml €1,5 – 400 ml €5

Lichaamspeeling
50 ml €4,5

Lichaamscrème
50 ml €4,5

Eau de toilette
20 ml €5 – 100 ml €9

 
 
 

17 comments

 1. Ooooh, me wants! Ik ben benieuwd naar de geur, want hij lijkt me errug lekker. Ik ben benieuwd naar de lichaamscrème.

 2. Desiree /

  Oeh! Ben heel benieuwd naar deze producten..

 3. Eva /

  Oh dat zien er echt fijne producten uit voor nog een fijner prijsje :-) Die gaat ik zeker proberen. Ik hoop dat er nog een review komt met de aanraders uit deze collectie?

 4. Mirte /

  Hmm, ziet er lekker uit!

 5. Teddy /

  Ziet er heel goed uit! Ben erg benieuwd naar deze geur.

 6. Veroniek /

  Jammer dat de collectie van vorig jaar niet terugkomt want die vond ik superlekker en ik kreeg ontzettend veel complimentjes als ik de Eau de Toilette ophad. Ben wel benieuwd naar deze geur… Wanneer komt deze lijn in de winkels?

 7. Eva /

  Leuke producten. Zijn ze nu al verkrijgbaar in de winkel?

 8. Eline /

  Die scrub lijkt me fijn!

 9. Danique /

  Ziet er heerlijk uit!

 10. Lijkt me echt een heerlijke geur! :)

 11. Tabita /

  Die kleuren alleen al…herfstsfeer! :love:

 12. Marijke /

  mm ziet er heerlijk uit allemaal!

 13. Bonnie /

  Ik ben benieuwd naar deze geur, klinkt erg goed. Het klinkt toch wel meer herfstachtig dan kerstachtig maar dat is niet erg natuurlijk, zo lang we er maar van kunnen genieten ;)

 14. Lauwchen /

  Ben benieuwd ernaar!

 15. Elisa /

  De geur klinkt erg aantrekkelijk! Ben wel benieuwd naar de lichaamsscrub. De rest spreekt me heel eerlijk gezegd niet zo aan.

 16. Pingback: Yves Rocher Miel d'Oranger | LiveLifeGorgeous.nl |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>