Joliette

Kerst met Lush: lippies

Wintery lipjes hebben nood aan extra verzorging voor een kissable smooch. In de kerstcollectie van Lush zitten een paar lippies die je daarbij moeten helpen. Ik testte Pow Wow en Celebrate. Naar de (mini) reviews!

Pow Wow Lip Scrub

Bevat knettersnoepjes als scrubdeeltjes, arganolie als voedende factor (delish!) en … spinazie voor de kleur. POW WOW! doet hij niet, maar een beetje fizz, crack, tickle wel: de Pow Wow lip scrub uit de kerstcollectie van Lush is grappig spul. Maar héél handig vind ik hem niet. De knettersnoepjes die voor de scrubby elementen moeten zorgen, blijven niet op mijn vinger en lippen zitten en springen alle kanten op – wegens net iets te groot. Maar hij werkt. Zij het messy.

Heerlijk als tussendoortje, en als échte lipscrub gebruik je gewoon mijn favoriet Bubbelgum.

limited edition / kerst collectie €8,95

Celebrate Lip Tint

Lush doet niets saai, zelfs geen nude lip tint. Celebrate is een pracht van een rozige tint met feestelijke (en feeërieke) gouden glans. Héllo gorgeous! Ken je die typische Hollywoodlips die er compleet naakt uitzien, maar de perfecte glans hebben en die je gewoon wil zoenen? Voila. Celebrate!
De pigmentatie is top, dus je hebt maar een klein beetje nodig voor een groots, nearly nude, my-lips-but-better effect dat urenlang mooi blijft. Je lippen voeden doet hij niet echt, dus hou een balsem bij de hand voor all your pampering needs. De champagnesmaak maakt het spul extra fijn. Must have. #justsayin

limited edition / kerst collectie €9,25
 
 
 

11 comments

 1. Selina /

  Ik heb er spijt van dat ik laatst Celebrate niet heb besteld!! Binnenkort toch nog maar eens doen want het lijkt me super fijn spul :yes:

 2. Ik vind dit ook fijne producten. Je lippen wat vochtig maken voor je begint te scrubben helpt om alles op je lippen te houden 😉

 3. Tessabd /

  Ik vraag me steeds af wat je met die bolletjes moet doen wat ik celebrate liggen! hoor al van sommigen dat ze die er af halen en weggooien maar dat is toch zonde :d Ga jij ze er op laten? of misschien zijn ze wel eetbaar 😮

  • Lisha /

   Ik heb ze gewoon opgegeten. :p Is suiker, dus yum!

 4. Ik denk dat ik dan liever Bubblegum gebruik ipv deze spinaziegroene knetterbom :d !

 5. Miranda /

  klinkt wel erg fijn :)

 6. Esmay /

  Celebrate ziet er mooi en leuk uit met die bolletjes.
  Pow Wow laat ik dan liever liggen in verband met die groene kleur!

 7. Vann /

  Pow wow heb ik zelf zo ‘n 2 weken gelden gekocht en eerlijk gezegt een beetje een miskoop.
  Hij is ZO snel hard geworden!
  De 1e keer dat ik hem gebruikt heb was hij echt nog geweldig maar de 2e keer was hij echt al hard en moest je er bijvoorbeeld met het steetje van een lepel in beginnen duwen om de grote klonters toch maar enigzins los te maken dan blijf je nog met een hele harde brok je lippen scrubben!

  Ik ga terug aan de Bubblegum!

 8. Joyce /

  Celebrate vind ik echt geweldig mooi op jouw lippen, ben bang dat hij voor mij ietwat licht is, maar ik moet toch nog langs voor een tube Snow Fairy, dus why wouldn’t I try.

 9. Pingback: Lush Christmas Review | Snow White Glamour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>