Joliette

Dior Addict Eau Sensuelle

Op mijn nieuwe ladekast, looking all sorts of pretty.

Deze was jullie al langer beloofd, maar toen viel de hemel – in de vorm van mijn compleet verwarde liefdesleven – op mijn hoofd en was ik enkele dagen K.O. waarvoor excuus. Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven, zoals het feit dat een goed parfum je overal doorheen helpt. Of is dat mijn inner material girl die nu wijsheden aan het spuwen is? Hm … Wel, hoe dan ook, ik hou van de Dior Addict Eau Sensuelle. Hard. Niet een compleet toeval, want vooraf heb ik een kort gesprek gehad om een beetje te polsen welke van de drie Dior Addict geuren mij het best zou passen. Aanschouw! (Job well done, Dior.)

Het eerste wat ik ervaar wanneer ik het parfum op spray is ‘vrouwelijke elegantie’. Een zekere lieflijkheid. Zachtheid. En tegelijkertijd is er een zekere vlaag van zelfzekerheid, sensualiteit en een gevoel van ‘dit ben ik’. Ja, hij past me. En hij heeft mijn obsessie met rozengeur aangewakkerd, nu ook terug te vinden in mijn gelaatsverzorging, handcrème, … haha.

Het Eau Sensuelle is een klassieke geur, zonder ‘oud’ te zijn. Soms werkt iets gewoon, en dan is het tijdloos. Zoals deze. Je ruikt vooral rozen in duet met jasmijn – hey, ik zei het: dé basis van een klassieker – een beetje poederig, met in de basis witte muskus en de subtielste zachte ceder. Prachtig. En heerlijk romantisch.

De geur is sterk aanwezig, maar door zijn zachtheid gewoon een lekker wolkje sensualiteit dat je om je heen draagt. Subtiel & lief genoeg voor kantoor, aanwezig genoeg voor uit. Voorts blijf je hem urenlang op je huid ruiken en parfumeert hij je kleding nog dagen. Dit is geen parfum dat je een paar keer per dag op sprayt, zelfs ik niet, gewoon omdat het niet nodig is.

Bon. In één woord? (Maar dat had je al door, toch?) LIEFDE.

prijs
20ml €48 – 50ml €70,50 – 100ml €99,50

verkrijgbaarheid
sinds 6 juni bij de parfumerie

 
 
 

10 comments

 1. Deze ga ik zeker eens besnuffelen, lijkt me heerlijk!

 2. Esther /

  Hmm, klinkt lekker zeg. Enne: wat ziet het er prachtig uit op je kast!

 3. Lien /

  Ben benieuwd naar de geur! :) Klinkt veelbelovend in ieder geval. :)

 4. Amai, dat vind ik echt al zeldzaam, een parfum dat niet opnieuw gesprayed moet worden. Mooi flesje ook, niet zo typisch met dat paars maar wel mooi! <3

 5. Klinkt als een parfum dat ik ook fijn zou vinden! :-)

 6. Esmay /

  Prachtige foto’s! Lijkt me een heerlijke geur <3

 7. Emma /

  Vanwaar heb je die ladekast? Ik vind ze zoo mooi!!!

  • Lisha /

   Bedankt. :) Gewoon Ikea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>