Joliette

Deauty Feb. ’13

Deauty calls! De februari box is toegekomen en Yours Truly heeft hem vakkundig uitgepakt – ik ben daar pro in – en beoordeeld.
Deauty calls! The February edition has arrived at the Joliette HQ. Want to know what’s in it and if it made me : ) or : (? Check today’s blogpost.

L’Oréal Professionnel – Mythic Oil Shampoo – 250 ml (full size, €15,20)

Biotherm – Biomains handcrème – 20 ml (luxe sample, €25 voor full size van 100ml)

Eucerin – Douchegel pH5 – 75ml (luxe sample, €8,45 voor full size van 200ml)

L’Oréal Paris – Super Liner Blackbuster (full size, €11.90)

L’Oréal Paris Blackbuster super liner

Oh hai eyeliner die ik vorig weekend heb gekocht! Voelde mij wel een beetje onnozel toen deze mij vanuit de box toelachte, then again: deze stond dus effectief op de wishlist. Een review is in de maak – ben het ding aan het testen as we speak – maar één ding kan ik al verklappen: ik <3 stiftjes en omg, ik <3 de verpakking! To be continued …

Oh hai eyeliner that I bought only just last week-end! Felt a bit stupid to unwrap this one, then again, is WAS on the wishlist, so whoop-dee-doo. A review is in the making – I’m testing it as we speak – but I can already unveil one fact about this product: I LOVE the packaging! Oh, and felt tips are the way to go for easy application, but you already knew that. 

verdict: #LIKE

Biotherm Biomains

Een anti-aging handcrème stond ook op mijn lijstje (zoals hier te lezen) en nu heb ik deze om een keer te testen. Biotherm is een merk waar ik niet spontaan naar zou pakken – gewoon: geen ervaring mee, niet meegekregen door de mama, etc … – dus op deze manier slaagt Deauty absoluut in zijn opzet om ons uit onze beauty comfort-zone te lokken en ons nieuwe dingen te doen leren kennen. KEIGOED! Over de werking kan ik me nog niet uitspreken, hoewel ik niet eenzijdig positief ben over de eerste kennismaking … ook: to be continued.

I’ve mentioned before that I really need an anti-aging hand cream. Why, héllo Biotherm Biomains! This is where Deauty succeeds in making me leave my comfort zone and discover something new, because for some reason Biotherm is a brand that I don’t spontaneously reach for. Just because I don’t know it, and unlike other brands it’s not something that I discovered – at some point in my childhood or adolenscence – in my mother’s beauty cabinet. So +1 for the Deauty team! This cream shall be happily tested … To be continued!

verdict: #intrigued

Eucerin pH5 Washing Lotion

Ok … Eucerin is geen sexy merk. En douchegel is een té fun en té belangrijk – goedemorgen! – product voor mij om géén heerlijk geurende douchegel/-olie te gebruiken. Mensen met een supergevoelige huid zullen hier misschien blij mee zijn, maar ik? Couldn’t care less.

Wellll, Eucerin isn’t exactly a very sexy brand. And showergel to me is too fun and way too important – good morning! – to use anything other than a gorgeous smelling shower gel/oil. People with a (super)sensitive skin might love this stuff, but le moi? I couldn’t care less, really …

verdict: #yawn

L’Oréal Professionnel Mythic Oil Shampooing

De eerste Deauty box bevatte een full-sized flacon Mythic Oil, deze keer zit er een full-size Mythic Oil shampoo in. Wat wel tof is. Sowieso een hele fijne shampoo (lees mijn review hier).

The first Deauty box contained a full-sized Mythic Oil, this one has a Mythic Oil shampoo in it. Which is nice because of two reasons: a) it’s a very nice shampoo, b) it’s nice to see that Deauty ‘follows up’ and makes sure you can test out / combine two products of the same line.

verdict: #like

❤❤❤

Conclusie? Je haalt er de €15 uit en ondanks het feit dat het deze maand maar 4 producten zijn, vind ik het ook wel de €15 waard. Goede, luxueuzere shampoo + altijd handig om een eyeliner te hebben (van een goed drugstore merk) + een korte pharmacy introductie + een handcrème = : ) Niet superenthousiast, maar ik ben dan ook nooit een fan geweest van het concept. Stelt me in ieder geval niet te hard teleur, deze keer.

Conclusion? It sure is worth the €15 you pay and, even though there’s only 4 products this month, you get a nice, rather luxurious shampoo + eyeliner (ALWAYS good to have) + pharmacy intro + a hand cream = : ) Not all too excited, though. But then again, I’ve never been a fan of the concept. Either way, this month’s box didn’t dissapoint, either.

check de Deauty website voor meer info
check the Deauty website for more info 

 

 
 
 

23 comments

 1. Carmen /

  Dit is ook de box die mij het meest enthousiast maakt van alle boxen die al geweest zijn (ben ook niet zo’n liefhebber van het ‘sample sizes waarvoor je betaalt’ -concept) door de liner en de shampoo…

 2. Sofie /

  Lijkt me inderdaad niet echt zo’n “wauw”-box, maar het kan er mee door hé :D
  Opnieuw hele mooie foto’s trouwens!

 3. Ashleey /

  Niet echt heel spectaculair, maar het mag er zeker wezen :)

 4. Deze zou me wel kunnen krijgen. Puur voor de shampoo en liner. Die handcreme heb ik hier al ergens liggen denk ik.

 5. Karo /

  Dit is nu de 5e box die ik ontvangen heb, en de eerste die me toch wel teleurgesteld heeft…de douchegel vind ik véél te saai, handcreme is wel OK en liner gebruik ik niet echt vaak. Shampoo ziet er wel goed uit, hoewel ik met mijn vette haar toch niet enthousiast ben, but we’ll see.
  Over het algemeen beginnen de laatste boxen een klein beetje repititief te worden: telkens (minstens 1) L’Oreal product(en), teveel haarstuff (olie, shampoo, masker, …), handcreme of douchegel…
  Ik wacht nog op Nuxe, Estee Lauder, Clinique, Clarins, Redken, YSL, Klorane etc.

  • Ik vond deze ook de minst spectaculaire: maar 4 producten, Eucerin niet echt een sexy merk, eyeliner ça va, maar niet spectaculair en handcrème is gewoon handig. Maar oh-oh wel superblij met de Mythic Oil Shampoo! Weer een beetje glamour in mijn badkamer :-)

 6. Louise /

  Ik heb een beetje hetzelfde gevoel als Karo (hierboven): een tiiiikje repetitief… De handcreme vind ik trouwens niet super, het product prikte zooo in mijn kleine kloven :(. Jammer! De andere producten zal ik sowieso wel gebruiken.

 7. Joyce /

  Die verse bloemetjes bij jou in huis, prachtig hoor! Heel benieuwd naar je review over de eyeliner! <3

 8. Die shampoo gaat recht naar de mama :-) Zij is gek op de Mythic Oil verzorging.

 9. Freyja Vermeire /

  Die douchegel van Eucerin is inderdaad niet de meest sexy of mindblowing on earth maar @ Lisha: door de PH 5 en gebrek aan SLS is dit een toppertje voor jouw droge huid :)

 10. Ik vond hem deze maand niet zo geweldig. Veel producten die ik al had en ik vind een deautybox juist een manier om nieuwe producten te leren kennen. Je foto’s zijn echt geweldig!

 11. Kim /

  Ik blijf op mijn honger zitten, waar blijven die te ontdekken merken?! Alles blijft zo dicht bij huis, te gekend. Ik ben nog niet bereid om hier maandelijks geld aan te spenderen.

 12. Jana /

  Hmm.. Best nog een leuke inhoud :) x

 13. sofie /

  ben best blij met de shampoo

 14. Marijke /

  Ik ben vooral erg blij met de shampoo! Mijn fles was net op en kan echt niet meer zonder!

 15. Sarah /

  Amai, prachtige foto’s :-) Mijn box zit vast in het postkantoor… Juuuj

 16. Bianca /

  Ik ben nog aant twijfelen om hem te nemen. Schijnt dat er erg veel haarproducten inzitten, maar daar ben ik wel gek op… Twijfel!

 17. Alice /

  Ik ben toch blij dat ik mijn abonnement heb opgezegd als ik dit zie.

 18. Hanna /

  Ik deel de mening van vele damens hierboven. Niet zo verassend en heel wat herhaling

 19. Judith /

  Ik was na jouw eerdere review heel nieuwsgierig naar deze shampoo, en was dan ook erg blij dat die in mijn box zat. Jammer genoeg is het hééélemaal niets voor mij. Te agressief voor mijn hoofhuid, ik heb hem deze morgen voor het eerst gebruikt en ik loop al de hele dag te krabben :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>