Joliette

China Glaze in Antwerpen (+ NOTD Purple Panic)

LADIES! Ik heb een klein big ass nagellak-nieuwtje voor jullie. Deed onlangs een wel hele fijne ontdekking in centrum Antwerpen: Nail National verkoopt gewoon keihard China Glaze! De seizoenscollecties – nieuwe neons coming up – én een groot deel van de vaste collectie. Can I get a whoop whoop?! China Glaze is niet duur (€9 nogiets per flesje) maar heeft een zalige kwaliteit. De lak brengt over het algemeen perféct aan, droogt supersnel en blijft echt heel lang netjes zitten. Daarnaast zijn de kleuren spannend en origineel.

DUS! Ik shopte twee kleurtjes. Maar twee, ik weet het, maar ik werd lichtelijk overdonderd door het grote aanbod. Heb wel de twee leukste uitgezocht, al zeg ik het zelf. Maak kennis met mijn nieuwe favoriete in-your-face lakje: Purple Panic. Het is een neon en droogt daarom matte. Ik heb er een shiny finish over gedaan (mijn geliefde Dior  Top Coat, wegens ware liefde) en eh … bel Barbie en vertel haar dat ik d’r kleur heb gestolen. #omgwtfROZE

zonder top coat

met mijn Dior top coat

te koop bij Nail National, Nationalestraat 41 Antwerpen (€9,95 per flesje)

 
 
 

27 comments

 1. Naomi /

  Wauw wat een mooie kleurtjes.
  Je hebt er echt wel 2 heel mooie uitgekozen.
  Wat is de naam van de peachy kleur?, want ik denk dat ik deze aan mijn wishlist moet toevoegen ^^

  • Lisha /

   Daar volgt snel een notd van! 😉

 2. Lisa /

  Erg mooie kleurtjes!

 3. Jessica /

  Wat een prachtige barbie roze kleur is dat!
  De matte finish vind ik maar niets; maar met een shiny topcoat is dat zo opgelost.
  Jammer dat ik niet via internet mag bestellen, niet meteen weer in Antwerpen kom én dat ik 9 euro te veel vind voor een flesje nagellak.
  Maar de kleur zelf? Daar ben ik verliefd op! :love:

 4. Amy /

  Geweldig kleurtje! Fijn om te horen ook dat CG gewoon in de winkels te vinden is! De volgende keer dat ik in Antwerpen ben ga ik zeker een kijkje nemen 😉

 5. Oh geweldig zeg! Die moet ik dan eens dringend een bezoekje brengen! Prachtig lakje trouwens ook!

 6. Veroniek /

  Mooie keuze! Noem mij gerust een gierige pin, maar 9.95 voor China Glaze vind ik te duur. Ik zeg niet dat ze het niet waard zijn, de kwaliteit is prima, maar het merk kan je supergoedkoop vanuit Amerika laten komen en in een aantal nederlandse webshops hebben ze ook een aantrekkelijker prijskaartje.

 7. Isha /

  Wat een mooie kleur!
  Ik vind 9 euro wel duur hoor, ‘t is dat ik ze altijd bestel voor ongeveer 7 euro (en dan is dat blijkbaar nog duur…).
  Maar moest ik nu maar 1 kleurtje willen, zou ik het ook daar gaan halen.

 8. Esmay /

  Wat een heerlijke ontdekking! ^^
  Het is inderdaad een prachtkleurtje <3

 9. Kelly /

  Geweldige ontdekking! ik kijk er al lang naar uit China Glaze nagellakjes te testen! 😀
  Ik ga zeker snel eens een kijkje nemen. Je hbt 2 super mooie kleurtjes gekozen! :)

 10. Aricia /

  Ik passeer Nail National bijna dagelijks (onderweg naar ‘t werk) XD

 11. v. /

  Bij cosmeticary en pro duo heb ik ook al china glaze gespot!

 12. Elise /

  Yay! CG kan je trouwens ook bij pro duo scoren!

 13. Julie /

  Bij Pro Duo zijn ze zelf maar 6 euro !

  • Kelly /

   Wauw, dat is wel pakken goedkoper! Waar is die winkel ergens als ik vragen mag?

 14. Super gaaf, zo’n kleur zoek ik al een tijdje!

 15. Zazie /

  Leuke kleurtjes, en zomaar in Antwerpen te krijgen? TOP! :)

 16. Lauren /

  Super, bedankt voor de tip!

 17. Lotte /

  In pro duo hebben ze die ook al een tijdje liggen.
  Wel prachtige kleuren ! :yes:

 18. Lisha /

  Oeh! Kan je bij Pro Duo eigenlijk als particulier kopen?

  • Julie /

   Ja , bij ons krijg je een klantenkaart als je kan bewijzen dat je in de branche zit (ik ben student schoonheidsverzorging)

  • Griet /

   Ik zit niet in de branche en ik shop er ook gewoon met mijn klantenkaart. Ik ga altijd naar Putte omdat die het dichtste bij is. Verder koop ik CG meestal via Nailpolish Fashion, een Nederlandse site. ‘t Is echt één van mijn favoriete merken, super kwaliteit en ongelooflijk veel keuze!

 19. Wauw, tof kleurtje!

 20. Siel /

  No way, hebben ze dat gewoon in Antwerpen? Finally! #dreamcomestrue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>