Joliette

Bbloggers en onze iPhones …

Twitter, Instagram, de WordPress app om comments te checken: wij beautybloggers <3 onze iPhones! Zo bleek gisterenavond, toen Katia, Roxanne, Sarah en ik druk met elkaar aan het tweeten waren … aan dezelfde tafel. Social media? Eh, not so much – lol! Maar omdat we Bbloggers zijn en we (minus Foxy) net daarvoor onze nagels hadden gelakt – aan diezelfde tafel, ahja – een paar foto’s.

KatiaChanel Riva + Marc by Marc Jacobs

SarahO.P.I. My Private Jet + random cover

Lisha (ik dus, heyyy!) – gradient mani + Disney

Ennn met het startscherm! (Spot de unreleased M.A.C. promo foto chez Katia.)

 
 
 

11 comments

 1. Leuk zeg :). Zelf heb ik niets met IPhones, maar ieder zo zijn ding hé :).

 2. Sarah /

  LOL, ‘random cover’ van ‘t KRUIDVAT haha! oh dear, the shame :°)

  • Lisha /

   Hahaha! Maar jouw starscherm is dan weer the cutest. <3

 3. Elodie /

  I love my iPhone, dus ik snap het helemaal! Die gardient mani is leuk!!

 4. Soesja /

  Haha dat ziet er zo leuk uit! Nu kan ik echt niet meer wachten tot ik een iPhone heb <3

 5. Latanie /

  Zo leuk!

 6. Esmay /

  En that’s why I love your blog: dit soort random leuke artikels met iPhones en nagellak. <3

 7. Madelon /

  Leuk! Ik ben nog steeds op zoek naar een mooie cover voor mijn iphone!

 8. Germa /

  Ik heb nog geen smartphone, maar kan zeker wel een gebruiken. Ik weet steeds niet welke ik moet kiezen. De ene is fan van iphone de andere van androis. Ik weet wel dat iphones mooiere cases heeft! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>